reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
Bilans roczniaka jest "obowiązkowy",w sensie,że nawet w książeczce zdrowia dziecka jest odpowiednia strona.A lekarze być może nie mówią jakoś specjalnie,bo skoro jest to szczepienie MMR w okolicach roczku,to i bilans przy okazji się zrobi:).

U nas też bilansu roczniaka nie ma :no: tzn informacji o czymś takim :happy: ale może jest tak jak beti pisze, że przy okazji szczepienia robią taki bilans :rolleyes2:

Ja też nie słyszałam o bilansie roczniaka :baffled: Słyszałam o bilansie dwulatka, ale o roczniaka - nie. No ale na 18.10 jesteśmy umówieni na to szczepienie więc pewnie od razu zrobią i bilans, bo to akurat na dzieciach zdrowych będzie.

reklama
tez pierwsze słyszę o jakichś bilansach, nasza pediatra pewnie ma to głęboko... i ja chyba w sumie tez :p

my na szczepienie pewnie dopiero w okolicach grudnia, bo chce przeciągnąć w czasie ta szczepionkę mmr :/ daniel wcześniak jest wiec może lepiej jak troszkę później dostanie tą bombę

Do góry