reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
nat, dla własnej spokojności czasem można być przewrażliwiony, szczególnie jeśli chodzi o zdrowie naszych maluszków :tak: dobrze że Piotruś zdrowy jest :-)

Mi już trochę lepiej dziś, ale mały się katarem zaraził :-( Właśnie mu się rozkręciło na noc. Już 3 razy się budził z płaczem od 20 i słychać, że siorbie nosem równo :-( Ehhh... zla jestem, mogłam w ogóle do niego wczoraj nie podchodzić, może by się nie zaraził.

Roxi - zdrówka dla Patryczka, dobrze że już mu trochę lepiej. Napisz proszę ile kropli Cebionu masz mu dawać. Może sprobuje Przemkowi dać, może nie będzie go uczulać jednak. Wydaje mi się że kiedyś mi kazali dawać 2x po 10 kropli, ale nie wiem czy dobrze pamiętam, więc będę wdzięczna za informacje.

Natolin - no to całe szczęście, że wszystko ok. A recepta się przyda :-)

nice, przykro mi że Przemuś się katarem zaraził :-( oby szybko mu przeszło! Nam lekarz kazał podawać cebion też 2x10 kropli :tak: kiedyś podejrzewaliśmy że uczula ale naszczęście teraz jest wszystko ok, więc może i u was bedzie dobrze. Zdrówka dla Was!

reklama
Roxi-oby Patryczkowi szybko katar minął:***
Nat- super,ze to jednak nic nie było
Nice- oj,przykro,że Przemus katarem się zaraził,ale to chyba nieuniknione,niestety...Oby mu szybko przeszło:***
Elwirka- co dermatolog powiedział?

Do góry