reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Nice uuu to współczuję przebojów u ortopedy, ale najważniejsze że wszystko jest ok :-) dzięki za info o tym mleku itp. ologa zapytam dermatologa jak u niego będę.
Roxannka super że wynik usg pozytywny :-) wiem że to ulewanie może Cię niepokoić, ale tak jak Happy napisała może Patrykowi trzeba jeszcze czasu, Oliwce też się zdarzają takie ulewajki po 1-2 h od jedzenia, często to nie jest ale czasami. Ale zauważyłam że po mleku lub zupie, po ścisłym oboadku raczej się to nie zdarzy. Zresztą moja panienka po jedzeniu nie usiedzi nawet kilku minut spokojnie, szaleje więc brzuszek gdzieś uciśnie i się wróci...

reklama
To ja jeszcze tak na szybko napisze, że dzisiejsza wizyta w poradni rehabilitacyjnej super udana :-):-):-) Samych komplementów się nasłuchaliśmy odnośnie naszego małego szkraba, że super sobie radzi i wogóle, a on też dzisiaj popisywał się co niemiara ;-) Nawet pierwsze kroczki przy ławeczce zrobił i tak to słodko wyglądało że prawie się poryczałam ze wzruszenia :zawstydzona/y: Asymetria podczas czworakowania praktycznie się wyrównała :-) ale dobrze by było gdyby za szybko nie zaczął chodzić, żeby jeszcze troche poraczkował :tak:no i musimy obserwować go i przyjść jak zacznie chodzić, bo wtedy jeszcze może coś tam wyjść nie tak jak trzeba, ale też nie musi ;-)
Ogólnie wszystko super hiper dobrze :rofl:

reklama
Roxi wspaniałe wiadomości:-)

a my po dzisiejszej kontroli . Natalka wazy 9200, zatem w 6 tyg przybrała 600g, to i tak dobrze , jak na jej kaprysy jedzeniowe
A mierzy 78cm.
Ogólnie wszystko ok, nabiału nie podawać wogóle do skończenia roczku, ząbkami sie mamy nie przejmować, bo wyjdą w swoim czasie ;-)hmmm, ale kiedy to nastąpi :confused2::laugh2:
aha no i mleka 600ml na dobę:tak:
Lekarka coś mówiła o szczepieniach po 12 mcu, ale odnoszę temat na inny wątek.

Ostatnia edycja:
Do góry