reklama
Roxannka
Pracująca mama!
no czekamy i to czekanie jest dobijające :/
Ja jestem właśnie po KTG i dowiedziałam się tyle, że zapis jest prawidłowy a poza tym cisza ... z jednej strony bardzo sie ciesze że wszystko jest ok, ale z drugiej zaczyna mnie już denerwować że kompletnie nic się nie dzieje a ja chce urodzić w tym tygodniu :// kolejne ktg dopiero w listopadzie ehh czy ja się kiedyś doczekam ??
Ja jestem właśnie po KTG i dowiedziałam się tyle, że zapis jest prawidłowy a poza tym cisza ... z jednej strony bardzo sie ciesze że wszystko jest ok, ale z drugiej zaczyna mnie już denerwować że kompletnie nic się nie dzieje a ja chce urodzić w tym tygodniu :// kolejne ktg dopiero w listopadzie ehh czy ja się kiedyś doczekam ??
asiorek82
Fanka BB :)
Ach Ty mnie chyba wygryzłaś z tej kolejki ale wcale mi dzisiaj nie do smiechu :-(wczoraj pojechałam na IP zrobili mi ktg a tam skurczy 0 jakieś dwa małe na 40 sie pojawiły i finito,chyba z nerwów mi zanikły,jeden lekarz przyszedł popatrzył w karte ciąży i wielce zaskoczony że przy wadze dziecka 4300 w ubiegłym tyg. nie zalecono cesarki ale on nie jest prowadzącym więc co go to poczułam się bezradna,przyszła druga lekarka przy której już mi puściły nerwy i się rozwyłam na całego przejrzała karte ciązy i tez pokiwała głową że nie zalecono cesarki zwłaszcza że pierwszy poród z mniejszą wagą był ciężki,zbadała mnie a tam cisza ujścia 0 to do domu,dała mi hydroksyzyne na nerwy,w domu przewyłam cały wieczór oczywiście skurcze wróciły co 10-15min,połozyłam się spać ok 21 a od 23 bóle krzyżowe MASAKRA jedne słabsze drugie mocniejsze ale leżeć się nie da siedzieć tez nie bardzo więc chodze cały czas,poczułam straszne parcie i nagle ciepło chyba wody zaczeły się sączyć narazie siedze skurczybyki jak mnie dopadają oddycham i mam pełno w gaciach są dość mocne ,ale wolę to znosić w domu niż w szpitalu,więc pewno tak czy siek dzisiaj się rozpakuje jeszcze niewiem jak to zrobie ale już mam tak serdecznie dość że mi wszystko jedno
Roxannka
Pracująca mama!
kasis ja się oczywiście nie wpycham, ale do weekendu chce urodzić, więc musze was pośpieszyć
asiorek wczoraj myślałam że już bedziesz po, ale nadal trzymam kciuki!! Mam nadzieje że wszystko pójdzie po twojej myśli i dzisiaj będziesz miała maleństwo przy sobie A w tym szpitalu to musisz chyba nakrzyczeć na kogo trzeba żeby się tobą zajeli, bo niektórzy lekarze są beznadziejni :/
asiorek wczoraj myślałam że już bedziesz po, ale nadal trzymam kciuki!! Mam nadzieje że wszystko pójdzie po twojej myśli i dzisiaj będziesz miała maleństwo przy sobie A w tym szpitalu to musisz chyba nakrzyczeć na kogo trzeba żeby się tobą zajeli, bo niektórzy lekarze są beznadziejni :/
M
Mona6061
Gość
A my wczoraj bylismy z malutka u lekarza ,ma katarek i straszna chrypke.Na szczescie nie ma goraczki i to nic powaznego,dostalismy dla niej syropek i kropelki do noska.Mam nadzieje ze szybciutko jej przejdzie bo przez to spi nie spokojnie.
dobranocka
podwójna październikówka!
A my dzisiaj wizytujemy ORTOPEDĘ. Mała z bioderkami o 17:40, a ja z ręką o 17:50. Nerwa mam. Znowu mi będą dzieciaka męczyć... Ech. Nie wiem jak ja szczepienia przeżyję :-(
margerrita
Fanka BB :)
ortopeda nie meczy, moj nawet sie nie zdazyl wybudzic i zorietnowac o co chodzi a juz bylo po
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Mój synek u ortopedy też nie zdążył się do końca rozbudzić. Nawet to że musiałam go trzymać za nóżki nie zrobiło na nim wrażenia.
Natomiast jak byliśmy na usg brzuszka u pani nefrolog i pani mu przesuwała tą matrycą usg z tym żelem zimnym po brzuszku to nieźle wiercił się , no ale ani razu nie zapłakał.
Jedynie czuję że dzisiejsze szczepienie nie będzie już takie kolorowe.....
Natomiast jak byliśmy na usg brzuszka u pani nefrolog i pani mu przesuwała tą matrycą usg z tym żelem zimnym po brzuszku to nieźle wiercił się , no ale ani razu nie zapłakał.
Jedynie czuję że dzisiejsze szczepienie nie będzie już takie kolorowe.....