Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam wczoraj w szpitalu bo miałam strasznie wysokie ciśnienie 155 na 100 puls także 100. Ale spadało, siedziałam tam strasznie długo dali mi coś na zbicie nie szkodliwego dla dzidziusia -tak pow. odczekałam trochę - jak zobaczyli że mi nie wzrasta kazali jechać do domu. Mierzyć sobie i jak znowu by się coś takiego powtórzyło przyjeżdżać do nich.
Zrobili mi także KTG i tutaj pielęgniarka pow. że poród może się odbyć na dniach bo mam regularne skurcze dochodzące do 80 :-O ?? Zdziwiło mnie to bo NIC nie czuje??
hihih moj kibelek tez mnie tak kiedys zaskoczyl karteczkaTo powiem Wam co mój M zrobił ostatnio. Zawsze zapominałam nasiusiać do kubeczka z rana więc ostatnio nakleił na desce klozetowej kartkę z napisem "nasikaj do kubełka" Ale było zabawnie - podziałało!
jak do tej pory ani jednego ktg nie mialam robionego, chyba spytam swego doktorka w pon. dlaczego