mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
ale po powrocie ja bym grzecznie do szpitala poszła, poobserwuja i jak stwierdza ze zbyt wysokie to może tak jak Ladygab pisze nie bedą faszerowac lekami tylko zdecydują ze robią CC. Niezależnie od decyzji trzymam kciuki.
I tak chyba zrobię,po weekendzie pójdę do tego szpitala, zobaczą co mi jest i najwyżej wypuszczą albo zostawią dłużej. Ja to w sumie cieszyłabym się gdyby mi zrobili to CC, maluszek już donoszony.
No i to jest właśnie dziwne, jak ja u lekarki miałam 150/100 to mnie już na patologie wysłała a się okazuje że jak w szpitalu się ma takie to i tak nic nie robią i człowiek niepotrzebnie tam leży wrrr.. a mógłby spokojnie w domu poodpoczywać i czuć się lepiej psychicznie bo dla mnie mury szpitalne są dobijające.Jak czytam o tym nadciśnieniu to w sumie sama nie wiem co myśleć. Ostatnio miałam 150/100 i nawet kroplówki z magnezu mi nie podali. No ale chyba wiedzą co robią w tym szpitalu...
malutka88 bardzo mi przykro i obyś wróciła do formy jak najszybciej, niech to paskudztwo odejdzie!