reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

ale po powrocie ja bym grzecznie do szpitala poszła, poobserwuja i jak stwierdza ze zbyt wysokie to może tak jak Ladygab pisze nie bedą faszerowac lekami tylko zdecydują ze robią CC. Niezależnie od decyzji trzymam kciuki.

I tak chyba zrobię,po weekendzie pójdę do tego szpitala, zobaczą co mi jest i najwyżej wypuszczą albo zostawią dłużej. Ja to w sumie cieszyłabym się gdyby mi zrobili to CC, maluszek już donoszony.

Jak czytam o tym nadciśnieniu to w sumie sama nie wiem co myśleć. Ostatnio miałam 150/100 i nawet kroplówki z magnezu mi nie podali. No ale chyba wiedzą co robią w tym szpitalu...
No i to jest właśnie dziwne, jak ja u lekarki miałam 150/100 to mnie już na patologie wysłała a się okazuje że jak w szpitalu się ma takie to i tak nic nie robią i człowiek niepotrzebnie tam leży wrrr.. a mógłby spokojnie w domu poodpoczywać i czuć się lepiej psychicznie bo dla mnie mury szpitalne są dobijające.

malutka88 bardzo mi przykro i obyś wróciła do formy jak najszybciej, niech to paskudztwo odejdzie!

reklama
Hej. Dziękuję wam kochane. No dzisiaj obudziłam się i było wszystko ok ale teraz znowu mi niedobrze :( Boję się cokolwiek zjeść bo po wszystkim mam zgagę :( Głowa też mnie coś ćmi. Eh nie jest fajnie.

Malutka odpoczywaj i nabieraj sił, będę potrzebne:) Oj to się nacierpiałaś, kurcze że takie coś ci się przyplątało.

chorusiany_mis.jpg

Malutka trzymaj sie dzielnie:)i pogadaj ze swoim dzieciem ,żeby nie pchał się jeszcze na ten świat bo to nie pora jeszcze, z dwa tygodnie musi poczekać:)ja w piątek dopiero dowiem sie czy mały urósł i czy tez mocno sie spieszy na ten swiat.

reklama
Dzięki dziewczynki. Wsadziłam sobie czopka w d... przeciwwymiotnego i nudności minęły. Zjadłam kisielek i nawet po nim zgaga przyszła. Fuuuj. Najbardziej to chyba właśnie ta zgaga mi przeszkadza i męczy. Przychodzi po wszystkim i jak czytam co dobrego wcinacie to mi ślinka cieknie. Powiedziałam dzisiaj małemu że jak będzie doprowadzał do zgagi to będzie do końca siedzenia w brzuszku suchary jadł :-D

Do góry