reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

Aniołek, nie ma za co;-).

Ja mam teraz schizę na tym punkcie, bo Jaga leży pośladkowo/poprzecznie i nie wiem na co się nastawiać, a do porodu bliżej niż dalej. Już bym chciała wiedzieć, czy rodzę sn, czy cc, a tak boję się 2 porodów na raz;-).

reklama
Boże ja od rana mam twardą jak kamień górę brzucha. I pojęcia nie mam czy to skurcze czy od żołądka na przykład.
Wysłałam mamę po resztę zakupów, jak wróci pakuję torbę, bo kto wie czy jeszcze dziś na IP się nie przejadę.
Ech jeszcze tylko 3tyg żeby ten mój uparciuch wytrzymał.

A teraz pytanie z innej beczki, bo właśnie niedawno leczyłam tą różę(jest to choroba wywołana paciorkowcami)brałam długo antybiotyk, z tego co czytałam was-to będziecie robić wymaz na obecność paciorkowców(mi jeszcze gin. nic nie wspominała o tym i nie wiem czy się nie upomnieć?).Czy jest prawdopodobne że jeśli zrobię ten wymaz to ja mam te paciorkowce-chodzi mi o to że choroba umiejscowiła się na twarzy a ten wymaz z pochwy...Kto mi wytłumaczy o co w tym wszystkim chodzi?
z tego co ja się, ninuś, orientuję to tego paciora mamy wszyscy, a przynajmniej duża część ludzkosci!!! chodzi o to, gdzie on sobie rezyduje w naszym organizmie, bo samo to, ze on tam sobie żyje to nie jest chorobą, ale w sytuacji takiej jak poród to jego obecność w kanale rodnym moze dzieciowi zaszkodzic...po to ten wymaz "stamtąd":D:D:D może u ciebie upatrzył sobie tylko "pięterko" i na parterze nie bytuje:D:D:D

dawidowe - Ja też mam dziwne skurcze od wczoraj, napina mi się macica, ze brzuch mam jak kamień, w nocy tak mocno się napięła, że aż się obudziłam bo mnie tak więzadła ciągnęły. No i od kilku dni mam wzmożone pobolewanie w pachwinach itp. Wcześniej całą ciąże nie miałam tych twardnień. Myślicie, że to może oznaczać zbliżający się poród?

dawidowe - Ja też mam dziwne skurcze od wczoraj, napina mi się macica, ze brzuch mam jak kamień, w nocy tak mocno się napięła, że aż się obudziłam bo mnie tak więzadła ciągnęły. No i od kilku dni mam wzmożone pobolewanie w pachwinach itp. Wcześniej całą ciąże nie miałam tych twardnień. Myślicie, że to może oznaczać zbliżający się poród?

dokłądnie ja tez miałam bol 3 dni temu w pachwinach i minał
mam nadzieje ze to nie bole przepowiadajace

Parę dni temu też pachwiny mnie ciągnęły. Ale dzisiaj to typowo kamień mam u góry brzucha, bo dół jest mięciutki.

reklama
Do góry