reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
szkoda że z dzisiejszej się nie udało dostać zdjęcia USG, bo to już był mały człowieczek i tak ślicznie się na monitorze pokazało moje dzieciątko, szkoda że nie moge wam tego obrazu przesłac bo mam go cały czas w głowie :)

DSC00287.jpgDSC00288.jpg

to moje maleństwo :-)
widziałam piękne bijące serduszko,oraz słyszałam jak bije

miska gratulacje dzidzius sliczny :) zycze duzo duzo zdrowka :) kiedy kolejna wizyta ?? moja to sie zmieni strasznie wizyta byla w 6 tc a teraz bedzie w 11 urosnie jak niewiem i bedzie juuz przypominac malutkiego czlowieczka :) niemoe sie doczekac

reklama
a ja byłam na pierwszej wizycie w pon i wrocilam z niej zawiedziona... bo myslam ze bedzie jakos inaczej a tu nic, badanie chwila moment i okazalo sie ze jeszcze nic tam nie widac wiec dostalam skierowanie na beta HCG i tyle... ide na kolejna wizyte jutro, ale juz do innego lekarza, myslalam ze skoro nie widac a to juz leca tygodnie to da mi skierowanie na usg a tu nic... wiec ide do innej placowki z ta beta juz pojde i mam nadzieje ze dowiem sie chociaz na kiedy mam termin itd... zawiodlam sie troche no ale jutro kolejna wizyta wiec mam nadzieje jutro napisze cos pozytynwego :)

Do góry