reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Laski siedzę podpieta pod ktg , miałam wizytę i badanie :szok: tu sie tego nie robi , zrobili mi masaż szyjki , doctorek stwierdził ze rozwarcia na 3 cm , szynka miękka skrocona, i ze sie nie zdziwi jak w nocy pojadę ;) czyli według planu zeby uroddzic na 03.03 ;) na następnej wizycie u poloznej znowu masaż jak doczekam a jakby sie maly zaparl i nie chciał wyjść na 16.03 na wywołanie na 8:00 do szpitala. Doc powiedział ze bez żadnego problemu mógłby mi wody przebić teraz :D zobaczymy co pokaże ktg bo maly leniu****e dziś , nie chce sie ruszać za bardzo . Napisze pózniej

Trzymam kciuki za wasze wizyty ;-)

reklama
Jestem po ktg , wyszło dobrze , maly sie ocknal i zaczął rozrabiac ;-) wiec kamień z serca, plan na dziś to obiadek, zakupki i długi spacer oraz masaż sutkow będziemy sie starać przyspieszyć cała akcje ;) trzymajcie kciuki zeby sie udało na 03.03 ;-)

OOoooooooooo agusia!! A jak to wyszlo mialas spotkanie z polozna i tak polecialo z badaniem czy ktg, czy mialas to umowione?? Nic nie mowisz :-) Ale sie wzieli fajnie do roboty!! Super, to dzialaj dzialaj dzisiaj! :-)

OOoooooooooo agusia!! A jak to wyszlo mialas spotkanie z polozna i tak polecialo z badaniem czy ktg, czy mialas to umowione?? Nic nie mowisz :-) Ale sie wzieli fajnie do roboty!! Super, to dzialaj dzialaj dzisiaj! :-)

zaczelo sie od tego scanu pamieasz? w 37 tyg, po skanie kazali mi rozmawiac z moja polozna srodowiskowa, tak wec we wtorek mialam spotkanie i ona mnie skierowala do konsultanta umowila na piatek w szpitalu, mialam tak wiec dzis wizye - badanie ginekologiczne :szok::szok::szok: i masaz szyjki. a ze maly od rana nie ruszal sie prawie wcale , od razu po badaniu na ktg , ale cale szczescie wyszlo ok, maly jakby sie ocknal i zaczal rozrabiac :tak: kamien z serca. ale w szoku bylam malo z lezanki nie spadlam jak mi powiedzial ze moglby mi terz wody brzebic i ze rozwarcie na 3 cm i bardzo nisko , tak ze nie musial sie bardzo natruddzic zeby dosiegnac :-D i ze jak doczekam do poniedzialku to bedzie dobrze :) no chyba z maly bardzo uparty i nie bedzie chcial wylezc i zaczal sie smiac- mam date wywolania , zabookowane ale jakby ruchy zanikaly, tak jak dzis , to przesuna termin na szybciej:tak: zadowolona jestem , dzis bardzo :tak:

Aaaaaaa to tak poszło!! No świetne, super wieści!! Teraz to sie mozna poczuc pod opieką co?? :-)
No to naprawde dzisiaj połazic, pomachac bioderkami, zrobic wszystko by rozwarcie postepowalo :-)
A skurcze odczuwasz, albo na KTG byly??

reklama
Aaaaaaa to tak poszło!! No świetne, super wieści!! Teraz to sie mozna poczuc pod opieką co?? :-)
No to naprawde dzisiaj połazic, pomachac bioderkami, zrobic wszystko by rozwarcie postepowalo :-)
A skurcze odczuwasz, albo na KTG byly??

nie wlasnie zadnych skorczy ani na ktg ani odczuwalnie ale ona mowi ze jak pojdzie to szybciutko , bo juz mam 3 cm

Do góry