miska271
Fanka BB :)
jestem
mała ok 3040g, baardzo nisko i mocno napiera.
Szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2 cm.. Ale podobno twarde brzegi i jeszcze położona od krzyża więc "jeszcze trochę potrzyma". Czopa oczywiście nie ma
Wody w normie, wszystko ok..
Babka nie zwiastowala mi porodu "na dniach" w każdym razie ;-)
super że wszystko ok jest
wiesz na razie nic nie ma ale to nie wiadomo kiedy się zacznie
ivi- super wiesci! a co do 2 palcow, podobno na tym etapie u wielorodek to norma i dlatego mnie tez z takim rozwarciem wypuscili do domu.
ale jak Ci tam pomasowala to ja nie wiem, cos moze sie rozkrecic.
miska- wow, ale wielki dzidz! kurde troche ciezko Ci bedzie przy malej tak spokojnie wylezec i nie forsowac sie.
no niestety nie mogę sobie tak poleżeć bo trzeba się dziećmi opiekować
Miska o to maluch juz do wyjścia gotowy - jestes w 38 tc to dlaczego powiedzieli, że 2 tyg. ma jeszcze siedziec? W końcu po skońćzeniu 38 tc ciąża uznawana jest za donoszona...
Ivi masażyk miałaś? Skurczybyki jakies są? To chyba ten weekend będzie Twój
Maria ciekawe kiedy u Ciebie się cos ruszy
Atan Amelce widocznie dobrze w brzuszku ;-)
tak juz spokojnie moge rodzić,ale musze wytrzymac jeszcze co najmniej do 26 ego lutego bo wtedy przyjedzie mąż,żeby dzieci miały opieke jak będe w szpitalu,takze w razie czego mam problem bo nie mam z kim ich zostawic:-(
ivi kraczę Ci oficjalnie poród na weekend )
Anula powodzenia!
Miska ale masz juz kawal chlopa az 2 tygodnie musisz zaciskac?? Toz to 4, 5 minimum osiągnie :-)
Maria jeszcze troche ..ja tez juz bym chciala , tak mi zaczyna z dnia na dzien byc ciezko
nie wiadomo jaki będzie duży.może już mniej rosnąc,ale waga nie jest taka straszna przy porodzie wszystko zależy od wielkości główki