reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Trokatka spokojnie, pewnie teraz jak na "złośc" malutka będzie lezała spokojnie ;-) , poza tym tak jak Ivi pisze - pomalutku wszystkie dostajemy zielone światło - dzieciaczki sa juz dośc duże, a co najważniejsze maja juz chyba wykształcoen wszystkie narządy i nie ma obaw, że coś będzie niedomagać :tak:

reklama
dziewuszki to jeszcze się wam moją księżniczką pochwalę i spadam dalej domek ogarniać :)
fotka nr 1: stópka z profilu (z lewej piętka, z prawej duży palec. Nawet paznokieć na nim widać wg mojej gin:D ). edit: to wielka stopa, bo ma aż 6,6cm!:)
fotka nr 2: półprofil :-)

Ostatnia edycja:
ivi sliczna ta twoja ksieżniczka, szkoda że juz fotki tak kiepsko wychodzą :) ale juz za niedługo wszystkie zobaczymy nasze maleństwa w realu :))

Manta napisz co tam doktoreczka przepisała Ci na Twoja "hodowle?" Ty masz dobra kobite wiec na pewno nie zaniedba problemu.
Angel to dobrze ze gin Ci pobrał wynaz,
no i fajnie ze znasz juz date, czekac dwa dni po ternimie a dwa tyg to jest roznica.
Czeka nas porod i dobrze ze tam jest dobra w tym zakresie opieka. teraz to dla nas najwazniejsze. zeby bezpiecznie dziecko przyszło na świat.
i tego sie trzymaj ze nie zrobia Doriankowi krzywdy, pomogą wyjsc na świat.
Ivi:)

Kasiulka - wiem, ze juz koncowka (pocieszajacy fakt)... zmęczenie daje o sobie znać 'tylko' , a przez to właśnie jakies obawy i dziwactwa po człowieku chodzą...

mata - to teraz mam zagadkę o jaką wiedzę chodzi , bo albo mam sklerozę, albo...nie wiem ;o

kindzia - w poniedziałek (ew. czwartek, ale wybłagam pn mam nadzieje) widze się z moją doktorką jak będę miała wyniki wszystkich badań i wtedy pogadamy o tym Paciorkowcu zakichanym;-))) grzybków i cudów w moczu unikałam całą ciążę, a tu paciorek... no wiecie co! ;p zobaczymy co tam mi powie babeczka..

ivi -fotogeniczna Panna :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry