reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Trokatka spokojnie, pewnie teraz jak na "złośc" malutka będzie lezała spokojnie ;-) , poza tym tak jak Ivi pisze - pomalutku wszystkie dostajemy zielone światło - dzieciaczki sa juz dośc duże, a co najważniejsze maja juz chyba wykształcoen wszystkie narządy i nie ma obaw, że coś będzie niedomagać :tak:

reklama
dziewuszki to jeszcze się wam moją księżniczką pochwalę i spadam dalej domek ogarniać :)
fotka nr 1: stópka z profilu (z lewej piętka, z prawej duży palec. Nawet paznokieć na nim widać wg mojej gin:D ). edit: to wielka stopa, bo ma aż 6,6cm!:)
fotka nr 2: półprofil :-)

Ostatnia edycja:
ivi sliczna ta twoja ksieżniczka, szkoda że juz fotki tak kiepsko wychodzą :) ale juz za niedługo wszystkie zobaczymy nasze maleństwa w realu :))

Manta napisz co tam doktoreczka przepisała Ci na Twoja "hodowle?" Ty masz dobra kobite wiec na pewno nie zaniedba problemu.
Angel to dobrze ze gin Ci pobrał wynaz,
no i fajnie ze znasz juz date, czekac dwa dni po ternimie a dwa tyg to jest roznica.
Czeka nas porod i dobrze ze tam jest dobra w tym zakresie opieka. teraz to dla nas najwazniejsze. zeby bezpiecznie dziecko przyszło na świat.
i tego sie trzymaj ze nie zrobia Doriankowi krzywdy, pomogą wyjsc na świat.
Ivi:)

Kasiulka - wiem, ze juz koncowka (pocieszajacy fakt)... zmęczenie daje o sobie znać 'tylko' , a przez to właśnie jakies obawy i dziwactwa po człowieku chodzą...

mata - to teraz mam zagadkę o jaką wiedzę chodzi , bo albo mam sklerozę, albo...nie wiem ;o

kindzia - w poniedziałek (ew. czwartek, ale wybłagam pn mam nadzieje) widze się z moją doktorką jak będę miała wyniki wszystkich badań i wtedy pogadamy o tym Paciorkowcu zakichanym;-))) grzybków i cudów w moczu unikałam całą ciążę, a tu paciorek... no wiecie co! ;p zobaczymy co tam mi powie babeczka..

ivi -fotogeniczna Panna :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry