reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Dziewczny jestem juz po wizycie,standartowo badanie moczu, ułożenie dzieciatkatka dlugosc macicy.Podczas wizyty mialam wysokie cisnienie w zwiazku z tym mialam zostac w szpitalu na obserwacji bylam lekko zdenerwowana bo nie bylam na to nastastawiona.Lezalam sobie na sali kilka godzin i co 20 mialam sprawdzane cisnienie ,spadalo wiec moglam spokojnie opuscic szpital z nakazem co tygodniowej wizyty u poloznej by sprawdzac cisnienie.Wszystko jest niby ok bo spada a nie utrzymuje sie caly czas wysokie.W 34 tygodniu mam znowu wizyte z konsultantem + skan z czego jestem zadowolona bo tutaj dodatkowego skanu nie robia chyba ze wymaga tego sytuacja.

reklama
więc wszystko gra...
Ciśnienie to nam skacze z nerwów - mam to samo u Diabełtolog mojej:-)))
Teraz z niecierpliwością będziesz czekała na ten 34 tydzień. Niech Ci gładko płynie czas i bez stresu Ewstra.

ivi -
u nas się wszyscy śmiejemy, że nam mała numer wywinie i 29 lutego się pojawi:p

Ewstra to dobrze że ciśnienie się unormowało :tak: no i udało Ci się z tym dodatkowym USG

Ivi no 29 to by była niezła data :tak: Ciekawe czy którejś z nas się uda utrafić ...

ja tam nie wiem, ale z Tymkiem miałam termin na 31 stycznia a "ubzdurałam" sobie że urodzę 23.01 :) no i 23. wieczorem zaczęłam rodzić, urodziłam 24.01 :)) Jeśli tym razem będzie podobnie, to pogratuluje sobie siły swojej psychiki:-D

Estra - uważaj na to swoje ciśnienie... dobrze że się unormowało!

IVi dobra jesteś ...:-D Ja chciałam urodzić 5 maja a urodziłam 16 - moja psychika chyba działa z opóźnieniem :-D:-D:-D

reklama
Wszystkie wizyty ( a było ich sporo od mojej ostatniej wizyty ) maga cieszą
Maluchy rosną zdrowo i tak ma być :)

Ja mam USG jutro na 19.40 zobaczymy jak mój Aleks kochany się rozwija

Mini ja też planuję max na 15 się rozpakować

Do góry