reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
MantaZG ja tam w terminie chyba rodzić nie będę, ale śmiesznie, że termin mamy na ten sam dzień :-D
Kurcze tak fajnie się czyta te Wasze dobre wieści a ja do soboty muszę czekać i mam takiego cykora, aż mnie wszystko boli :oo:

Kasiulka! jeszcze wyjdzie, że trzy urodzimy tego samego dnia jakby się tak idealnie te terminy sprawdziły hehe:-D

swoją droga jestem ciekawa czy , ktores z nas urodzą tego samego dnia swoje malenstwa:))))
dziękujemy za mile słówka.

tunia - chcialabym zaklepac miejsce dla Julki u boku Kuby :p... nie mam nic przeciwko zebys byla teściową mojej córki. hahahah

Hejo:-D
Chciałam powiedziec oficialnie ze przybedzie nam na forum....chłopczyka:-D:-D:-D:-DBedzie Kubus:-DBezwstydnik maly wywalil jajeczka i ptaszka na pol ekranu:-D(po tatusiu chyba ta bezwstydnosc ma):-D
No nawet nie wiecie jak sie ciesze:-)bedzie synio mamusi, a tatus tak sie wzruszył dzisiaj na usg jak maly jajeczka pokazal ze az sie powyl:-D
...

no i prosze!! zeby nie powiedziec; a nie mowilam ;-):-D te parowy dla mnie byly jednoznaczne i nawet cos tam wpominalam, ale nie chcialam za bardzo sie wychylac;-) nie mniej jednak chyba pisalam juz tez, ze bedzie synus mamusi, jakos tak czulam i baaaaaardzo sie ciesze!!!:-):-)

tunia
- baaaaaaaaaardzo gratuluje!!!

Manta- rowniez gratuluje!! cudnie, ze Julcia tak pieknie rosnie!!

ps. u nas na wrzesniowkach 2008, urodzilysmy we 4 jednego dnia i wszystkie powilysmy piekne dziewczynki!!
och to byl dzien urodzaju na wrzesniu 2008 hehehe

Ostatnia edycja:
I ja juz po wizycie. Wszystko ok i wygląda na to, że maluch do połowy lutego spokojnie posiedzi :tak: wszytsko wymiarowo wg terminu, waga prawie 1800 więc może nie będzie bardzo wielki maluch ;-) nadal jajeczka są, więc na dziewuszkę szanse marne ;-) tak jak czułam lezy główką w dół i tak sie akrobata rzucał, że gin niexle musiał sie nagimnastykowac, żeby wszystko zobaczyc i zmierzyć. Dość długo próbował buźke ucelować z fotką, ale albo piąstki do oczu dawał - aż gin sie smiał, że Adamka mamy ;-):-D a potem zakrył buzie kolankami i tyle było ze zdjęć :sorry: za to widzielismy całkiem pokaźny nosek - chyba po tatusiu...
Dostałam zalecenie, żeby postarac się nie utyc, a jak juz to max 2 kg - buuu i jak ja mam to zrobić :baffled: chyba przerzucę sie na dietę cukrzycową...

jutro rano na wyniki smigam (jak mi wiatr głowy nie urwie), a za tydzień znow wizyta u gina.

Manta gratuluje udanej wizyty :-)
ja wczoraj spotkałam w przychodni dziewczynę, która też ma termin na 12 marca
ale potem okazało się, że ja chyba będe miała tę cesarkę, więc może wyjść że moja dzidzia przyjdzie na świat 29 lutego - podobno cesarki planowane robi się 2 tyg przed terminem

reklama
Do góry