reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Dzięki dziewczyny, głównym powodem cc nie ma być ułożenie ale to, że to moja 4 ciąża, a nie mamy jeszcze dziecka, no i ten leżącą siedzący tryb życia, a do tego mój wiek - pierwsze dziecko w 34 roku życia... ufam mojemu lekarzowi, bo cały czas podejmuje decyzje żeby było dla nas najlepiej, mam tylko nadzieje, że nie jest z tych co to rutynowo robią cc i po sprawie (nic takiego nie słyczałam na jego temat)

miotlica
ja pierwszą próbę też przeszłam bezboleśnie ale za drugi razem było kiepsko, za trzecim to sama nie wiem :no: :eek: :baffled:

reklama
Perelandra widzę, że wiekowo to my podobnie wypadamy. ehhh najwazniejsze żeby maluch był zdrowy. jest cała masa wskazań do cc, widocznie to w Twoim przypadku najlepsze rozwiązanie. moja sis miała cc i normalnie małego karmiła piersią, zajmowała się nim od poczatku i nie czuła sie tez jakos źle. nawet sie smiała, że tak łądnie ja pocerowali, że ma ładniejszy brzuch niz przed ciążą:tak:. także nie ważne jak sie urodzi malucha wazne żeby był zdrowy dzidzius i mamusia.

Perelandra to dobrze, że ufasz lekarzowi - z pewnością podejmie on najlepszą decyzję dla Was i Waszego bezpieczenstwa, a to przeciez najważniejsze :tak: Cc to w końcu nie koniec świata i jakikolwiek będzie finał - sn czy cc - to i tak w efekcie będziesz tulić swoje małe szczęście i nic innego się nie liczy. Poród i tak zejdzie w pamięci na daleki plan.

ja byłam dzisiaj (jak to się u mnie w szpitalu ładnie nazywa) w punkcie pobrań. Oddałam mocz i hektolitry krwi :happy:. Jakoś miałam dużo badań z krwi. A wyniki będę miała dopiero na normalnej wizycie czyli w czwartek

Hejo:-D
Chciałam powiedziec oficialnie ze przybedzie nam na forum....chłopczyka:-D:-D:-D:-DBedzie Kubus:-DBezwstydnik maly wywalil jajeczka i ptaszka na pol ekranu:-D(po tatusiu chyba ta bezwstydnosc ma):-D
No nawet nie wiecie jak sie ciesze:-)bedzie synio mamusi, a tatus tak sie wzruszył dzisiaj na usg jak maly jajeczka pokazal ze az sie powyl:-D
Wazy 1200g i rozwija sie prawidlowo jak na 29 tydzien ciazy zmierzyc sie nie dal bo byl za duzy i lekarz nie mogl go zlapac:-)kosc udowa ok ciemieniowa tez no i obwod brzuszka tez wporzadku:-)
Z moja tarczyca tez zalatwilam sparwe dzisiaj bylam u lekarza juz mam leki i od jutra zaczynam brac za 3 tygodnie na wizyte i mam powtorzyc tsh,ft3 i ft4...

reklama
Do góry