reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Oj Perelandra , współczucia z ta glukoza..sama nie miałam, ale z tego co tu piszecie to masakra :baffled:
A dzidziol twój rośnieeeee jeny 30/31 tc a prawie 2 kg nie moge sie z tym pogodzic :-)

reklama
perelandra
powtorki z rozrywki nie zazdrosze,
oby to pomyłka była i wynik wyszedł prawidłowy
dziec duzy :) fajnie
no i sobie poczekamy do marca... tez fajnie:) a co:)

też trzymam kciuki za wizyty wszystkie i Tuni usg, oby mały obywatel się ujawnił :-)
ja jutro ide tylko z moczem i na krew, utoczą mi chyba z 5 probówek, mam strasznie dużo rzeczy do zbadania

Perelandra witaj w klubie endokrynologow:-)No a dzidzia slicznie wazy i tak jak pisze ola jeszcze 100 razy moze sie ulozyc inaczej i moze wcale nie bedzie potrzebne o cc.
Dziekuje dziewczyny za kciuki jutro na 12 mamy to usg:-)jak wroce odrazu zdam relacje:-)

Perelandra może spróbuj na próbe zabrac sobie cytrynkę. Co prawda niewiele zmienia smak, ale zawsze to cukier o smaku cytrynowym sie robi :tak:. Gratuluję zdrowego maluszka i oby z glukoza wyszła pomyłka.
miotlica równiez gratulacje.

Wszystkim dziewczynom idacym na badania w tym tygodniu zycze tylko dobrych rezultatów. 5-tego z tego co pamietam to będzie wysyp info o USG.

reklama
Perelandra biedna Ty z tą glukozą - oby to jednak pomyłka (a wtedy laborantów na żyrandolu powiesić); dzidzie rosną, rosną :tak: wiadomo... I kręcą się wciąż (moje też ułożone było na połowkowym usg miednicowo i ewidentnie czuję, że takie ułożenie lubi najbardziej) i zmieniają pozycje ile im miejsca jeszcze starcza, więc na pewno się jeszcze przekręci w swoim czasie (zresztą są też jakieś ćwiczenia mające je do tego skłonić, ale nie znam bliżej tematu).
Będziemy trzymać kciuki za idealne warunki, żeby poród był dla Ciebie (jak i innych) łatwy i bezproblemowy ;-)

Kasiulka, tunia za Was jutro też trzymam kciuki i czekam na pomyślne wieści po badaniach

Do góry