reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

ja mam dopiero 25.01 ale jakoś zniosę bo mój doktorek na ostatniej wizycie (przed świętami) podglądnął małego, mi nie pokazał ale i tak bym nic nie zauważyła na tym aparacie :-D za to na 4d pooglądamy dokładnie
Damian 22.12 ważył 1075g, położenie prawidłowe

reklama
ja mam dopiero 25.01 ale jakoś zniosę bo mój doktorek na ostatniej wizycie (przed świętami) podglądnął małego, mi nie pokazał ale i tak bym nic nie zauważyła na tym aparacie :-D za to na 4d pooglądamy dokładnie
Damian 22.12 ważył 1075g, położenie prawidłowe

u mnie już mały też był już główką do dołu ułożony... ale widać ma jeszcze miejsce żeby fikołki brykać, teraz niestety pupcią
moja dr mówi że już ok 34 należało by żeby się odwrócił, bo już to ostatni dzwonek będzie

Zobacz załącznik 420280oto Amelka
wink2.gif
JAK ZWYKLE SIE ZAKRYWAŁA RACZKAMI ;-)lezy główka w doł a z mojej prawej strony ma dupke juz wiem czym sie wypinala wczoraj do tatusia
wink2.gif

wazy okolo 1702g +/-182g tak pisze
wink2.gif

pOŁÓŻENIE GŁÓWKOWE ŁOŻYSKO NA SCIANIE TYLNEJ II STOPIEŃ
jakies oznaczenia nie szukalam co znacza przepisze:
BPD 32+5TC
HC 33+1 TC
AC 30+5TC
FL 30+3TC
AFI 13,7CM

PRZEPŁYWY DOPLEROWSKIE
MCV 2,73
UA 0,86
UV NORMA
RUTA 0,71
LUTA 0,68

Gratuluje kolejnych pomyślnych wizyt - cieszą dobre wieści i rosnące szczęścia ;-):-) Oby tak dalej.

Najwięcej wieści zapowiada się na 5.01 - będziemy śledzić z niecierpliwością :tak:

Ja mam USG 17.01 - tym razem chyba poproszę doktorka o jakąś fotkę buzi mojego słoneczka - o ile będzie równie skore do współpracy jak ostatnio ;-)

reklama
Do góry