reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Kurde Anula to już prawie 2 kg radości
Matko kochana ciekawe ile mój mały będzie ważył, na USG które mam po 11.01
Kurde może też już taki duży będzie, ale radocha :):)

reklama
Kurde Anula to już prawie 2 kg radości
Matko kochana ciekawe ile mój mały będzie ważył, na USG które mam po 11.01
Kurde może też już taki duży będzie, ale radocha :):)

pewnie że będzie duży teraz ciążę masz ciut młodszą ale to za 3 tygodnie prawie to urośnie, może i mojego przerośnie kto wie :-)
najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe

Anula piękne wieści :-):-):-):-) gratulacje :-):-) swoją drogą Marcelek już kawał faceta :-):-) a ja mam taki sam wiek ciąży i za 2 tygodnie usg dopiero - ciekawe jak Maluchy urosną do tego czasu, ale wiem jedno - moja Mała chyba jest strasznie długa jak ma czkawkę czuję ją i pod żebrami i przy biodrze :-):-):-)

Ja też mam za 2 tygodnie usg już się doczekać nie mogę:tak:, ale jak zwykle martwię się, żę coś nie tak, że mała będzie kruszynka, albo coś innego wymyśli...:eek:

Anula piękne wieści :-):-):-):-) gratulacje :-):-) swoją drogą Marcelek już kawał faceta :-):-) a ja mam taki sam wiek ciąży i za 2 tygodnie usg dopiero - ciekawe jak Maluchy urosną do tego czasu, ale wiem jedno - moja Mała chyba jest strasznie długa jak ma czkawkę czuję ją i pod żebrami i przy biodrze :-):-):-)

no ciekawe ile twoja będzie ważyła, teraz to już nam dzieciaczki rosną i doskonalą umiejętności aby za 2 miesiące wykrzyczeć nam radośnie jestem Mamo, jestem Tato ! :-D

mnie Marcel jak się wyciągnie też torturuje na wskroś brzucha :tak: duże dzieciaczki już mamy :happy2:

Ja też mam za 2 tygodnie usg już się doczekać nie mogę:tak:, ale jak zwykle martwię się, żę coś nie tak, że mała będzie kruszynka, albo coś innego wymyśli...:eek:
inamorate ja tez czekam na USG, mam w przyszłym tygodniu. niestety w szpitalu :-(, więc jest spora szansa, że mało sie dowiem dopóki do mojej prowadzącej nie pójdę :-:)-:)-:)-(,a nie widziałam małej od połówkowego. mam nadzieje, że urosła bo miałam kiepskie wyniki i sie troszke obawiali czy nie będzie za mała.:-(

anula - bardzo pęknie, cieszę się, że Marcelek zdrowiutki i już ma taka piękna wagę:)

nefi - nie martw się na zapas:) na pewno urosła tyle ile potrzebuje:)

a mój teść miał 69 cm(!!!) jak się urodził:o

inamorate ja tez czekam na USG, mam w przyszłym tygodniu. niestety w szpitalu :-(, więc jest spora szansa, że mało sie dowiem dopóki do mojej prowadzącej nie pójdę :-:)-:)-:)-(,a nie widziałam małej od połówkowego. mam nadzieje, że urosła bo miałam kiepskie wyniki i sie troszke obawiali czy nie będzie za mała.:-(

Ja mam usg co wizytę, ale jakoś lekarz mi szczegółów nie podaje... Ostatnio tylko, żę wszystko ok i malutka waży 1100gr czyli niby w porządku. Oj ciekawość mnie zabija... Teraz już tylko czekać do 07.01 a to juz 8 miesiąc będzie :eek: oj chyba zaczynam panikować:szok:

reklama
Do góry