Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde Anula to już prawie 2 kg radości
Matko kochana ciekawe ile mój mały będzie ważył, na USG które mam po 11.01
Kurde może też już taki duży będzie, ale radocha![]()
duży,fajnie:-)dziewczynki gratuluję kolejnych dobrych wieści
i ja dziś jestem po USG kontrolnym i wieści od maluszka dobre
Pani dr pomierzyła
Zobacz załącznik 419934
Anula piękne wieści :-):-):-):-) gratulacje :-):-) swoją drogą Marcelek już kawał faceta :-):-) a ja mam taki sam wiek ciąży i za 2 tygodnie usg dopiero - ciekawe jak Maluchy urosną do tego czasu, ale wiem jedno - moja Mała chyba jest strasznie długa jak ma czkawkę czuję ją i pod żebrami i przy biodrze :-):-):-)
inamorate ja tez czekam na USG, mam w przyszłym tygodniu. niestety w szpitalu :-(, więc jest spora szansa, że mało sie dowiem dopóki do mojej prowadzącej nie pójdę :-Ja też mam za 2 tygodnie usg już się doczekać nie mogę, ale jak zwykle martwię się, żę coś nie tak, że mała będzie kruszynka, albo coś innego wymyśli...
![]()
inamorate ja tez czekam na USG, mam w przyszłym tygodniu. niestety w szpitalu :-(, więc jest spora szansa, że mało sie dowiem dopóki do mojej prowadzącej nie pójdę :--
-
-(,a nie widziałam małej od połówkowego. mam nadzieje, że urosła bo miałam kiepskie wyniki i sie troszke obawiali czy nie będzie za mała.:-(