reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Inamorate mój doktorek też mała co wizytę podgląda ;-) też mi szczegółów nie podaje - tylko długość i wagę Niuni - poza tym jak powie, że reszta ok to wierzę mu na słowo :-):-):-):-) a ja mam 9 stycznia usg no nie mogę się doczekać :-):-):-):-) a najlepsze jest to, że to będzie 32 tc już :-):-):-)i jak dotrwam i przetrwam to się przestaję bać co się bedzie miało dziać niech się dzieje :-):-):-)

reklama
Inamorate mój doktorek też mała co wizytę podgląda ;-) też mi szczegółów nie podaje - tylko długość i wagę Niuni - poza tym jak powie, że reszta ok to wierzę mu na słowo :-):-):-):-) a ja mam 9 stycznia usg no nie mogę się doczekać :-):-):-):-) a najlepsze jest to, że to będzie 32 tc już :-):-):-)i jak dotrwam i przetrwam to się przestaję bać co się bedzie miało dziać niech się dzieje :-):-):-)

a to masz dwa dni po mnie :tak: nie no ja dopiero zaczynam panikować :szok:

Inamorate ja w listopadzie leżałam w szpitalu w 25 tc z zagrożeniem przedwczesnego porodu więc nie dziwne, że panikę sieję cały grudzień ;-)

Inamorate ja w listopadzie leżałam w szpitalu w 25 tc z zagrożeniem przedwczesnego porodu więc nie dziwne, że panikę sieję cały grudzień ;-)

Ja się boję tego leżenia w szpitalu, porodu nie, bo i tak mnie nie ominie :szok: Na porodówkę w ogole ide sobie z mamą a co będzie mi raźniej i przynajmniej nikt na mnie głosu nie podniesie, bo mamuśka strzeli z sierpowego i się skończy dzień dziecka :-)

a ja mam 9 stycznia usg no nie mogę się doczekać :-):-):-):-) a najlepsze jest to, że to będzie 32 tc już :-):-):-)i jak dotrwam i przetrwam to się przestaję bać co się bedzie miało dziać niech się dzieje :-):-):-)
ja też mam usg 9 stycznia ale w irlandzkim szpitalu. Oni zbytnio tu nic nie mówią. jestem ciekawa jak tam synus ulózony jest:-)

A co porodu..trochę zaczynam się bać, ale znajac siebie zaczne panikowac w połowie stycznia:sorry:

ale wieści będzie na początku stycznia! o rrrraaaaaaaaany!
ja z tunią (o ile pamiętam dobrze) mamy tego samego dnia też:p (3.01)

reklama
Do góry