reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
to mam tak samo:)
:)

oby przyjeło juz pozycje startowa: głowa w doł..
to pokaze co miedzy nozkami ma

chyba kazdej ktora miała głowke na dole (czasami na połowkowym tak jest)
powiedzieli płec?

..................................

a jak ciagle głowka w gorze to powiedza ze za duze i nic nie widac...

tunia - ja pewnie następnego dnia, bo mam na 17... a zanim wrócę itd to juz będzie 19 na pewno... a o tej godzinie to juz bym pewnie się pluskac chciala i leżec obok Pana mego;p

kindzia u mnie na połówkowym dzidzia była w ułożeniu miednicowym i lekarz widziała doskonale co tam mięxdzy nogami, tylko że ja wiedzieć nie chciałam ;-)

Moje usg 17 stycznia czyli to by było w 31 tc :tak:

A mi już jakoś w 14 tygodniu płeć podał:tak: Ostatnio jak byłam na usg to pokazywał mi jak moja córcia pięknie nogi rozkłada i nic tam nie było uff :cool2:

Teraz mam wizytę 7 stycznia, bo będę biegała już co 3 tygodnie :-D a malutka już główką w dół ułożona :tak:

reklama
ja mam wizyte w srode u mojego Gp mam nadzieje ze sprawa z cisnieniem sie w koncu wyjasni i beda te wyniki-chce wiedziec na czym stoje.No i umieram z ciekawosci czy dostane zwolnienie czy bede mogla wrocic do pracy, bo tu wszystko jest mozliwe

Do góry