reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Monia na pewno urośnie :-) byle by równomiernie :-)
A nie wiem kiedy następne USG pewnie koło 32 tygodnia . Zobaczymy kiedy dostanę skierowanie
Powodzenia jutro na glukozie :-)

ja mam "kluchy w żołądku" od glukozy do tej pory, a wyniki będą dziś po południu :)
a wizytę (kontrolę) mam w przyszłą środę

mini - nie martw się wymiarami, skoro wg lekarza to nic takiego :) najważniejsze że mała rośnie i tego się trzymaj :-)

Dzięki dziewczyny :tak:

Ja wizytę mam w poniedziałek , zobaczę wtedy co mi wyszło na tej glukozie . No i jak moja morfologia bo już dawno nie robiłam :confused2:

Mini jak rośnie, to rośnie - jeszcze zostało sporo czasu, a przed nami właśnie pora największego wzrostu naszych maluchów.

reklama
ja w sumie morfologie mialam 1 raz :eek:...teraz lekarz powiedzial ze 16grudnia da mi skierowania na krew i gluzkoze przy okazji...raz na 6 mcy to malo troche chyba....

Ja też miałam dopiero drugi raz robioną morfologię i mocz - może dlatego że wyniki były bardzo dobre to mi nie dawała do tej pory :oo2:

atomówka
w smaku nawet nie było najgorsze ( jak baranek z cukru :-D) tylko to że musisz wypić cały kubek bądź co bądź dość gęstego napoju i o ile pierwsza połowa wchodziła całkiem nieźle to już z drugą miałam problem :eek: Wzięłam sobie do popicia wodę z dużą ilością soku z cytryny i nawet mi weszło ( tylko nie można za dużo popijać )

Do góry