reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Pisze z kom, bo jeszcze wracamy do domu. Malenka wcale nie taka mala, bo wazy jyz prawie pol kilo!:)zdrowa, ruchliwa i potwierdzone, ze Ona:) mam filmik i fotki, ale to wieczorem wstawie;)

ivi ale super!!
rośnie córcia jak szalona!!:-)
biggrin.gif

Ivi Bomba! czekamy na foty:D Pół kilo szczęścia więcej na forum:)
Mata gratulacje!!!
Wszystkim dziewczynom, którym nie gratulowałam gratuluję;D

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje dziewczyny :-)Ja dzisiaj nie w humorze rano pies potem te kłucia chodzić nie mogłam.I byłam u lekarza mam bardzo cienką szyjkę i będę miała usg dopochwowe w następnym tygodniu i powiedział ze peser założymy.Wcześniej podpytywałam się was czy zmienić lekarza i zmieniłam miałam mieć wizytę dopiero 16 listopada.Byłam dziś przepisał mi więcej luteiny i kazał brać 3 razy dziennie.I leżeć odpoczywać nic nie robić,sexu zero (w sumie ostatnio mógł by dla mnie nie istnieć, zero popędu )Dostałam jeszcze magnez i no-spe.W ostatniej ciąży było to samo tylko trafiłam do szpitala i nie czułam ze coś nie tak .I też peser miałam a urodziłam dokładnie w 40 tygodniu. Martwię się bo mam kłucia i strasznie ciągnie mnie.:-(

Do góry