reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Pisze z kom, bo jeszcze wracamy do domu. Malenka wcale nie taka mala, bo wazy jyz prawie pol kilo!:)zdrowa, ruchliwa i potwierdzone, ze Ona:) mam filmik i fotki, ale to wieczorem wstawie;)

ivi ale super!!
rośnie córcia jak szalona!!:-)
biggrin.gif

Ivi Bomba! czekamy na foty:D Pół kilo szczęścia więcej na forum:)
Mata gratulacje!!!
Wszystkim dziewczynom, którym nie gratulowałam gratuluję;D

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje dziewczyny :-)Ja dzisiaj nie w humorze rano pies potem te kłucia chodzić nie mogłam.I byłam u lekarza mam bardzo cienką szyjkę i będę miała usg dopochwowe w następnym tygodniu i powiedział ze peser założymy.Wcześniej podpytywałam się was czy zmienić lekarza i zmieniłam miałam mieć wizytę dopiero 16 listopada.Byłam dziś przepisał mi więcej luteiny i kazał brać 3 razy dziennie.I leżeć odpoczywać nic nie robić,sexu zero (w sumie ostatnio mógł by dla mnie nie istnieć, zero popędu )Dostałam jeszcze magnez i no-spe.W ostatniej ciąży było to samo tylko trafiłam do szpitala i nie czułam ze coś nie tak .I też peser miałam a urodziłam dokładnie w 40 tygodniu. Martwię się bo mam kłucia i strasznie ciągnie mnie.:-(

Do góry