reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Dziękuję Wam Kochane,
a ja się M pytam o imię a on do mnie Samanta bo miała duże no wiecie co balony ..... oj wstyd a niby taki pożądny człowiek z tego mego M.

zazroszcze meza teksciarza..
wg mnie teks miesiaca..
ciekawe czy ktorys mezus to przebije....

a Ludki grtauluje..
fajnie tak ludka .. jeszcze tak nie słyszałam zeby o dziewczynce mowic i jak najbardziej pozytywnie...

reklama
Kindzia,

Oj mam ja czasem kabaret jedengo aktora w domu aż mnie boki bolą ze śmiechu, choć jak czasem coś M palnie to aż do kości boli, no taki balans, ale ta Samanta to dobry tekst rzeczywiście.

Ludka to mój pomysł.

Aadka
to masz wesoło z chłopiną.. tacy najfajniejsi ..
zawsze jak ciezko czy żle na tym ziemskim padole
to tam gdzie poczucie humoru/śmiech to łatwiej to zycie ogarnac jakos...

Super pomysł
i nawet Ludmiła mi sie zaczyna podobać
przez ta Ludke własnie tak ciepło jakosc brzmi...

ehh dziewczynki wiem ze sa chormonki ale czemu zawsze wy sie klucicie zauwazylyscie ze na forum nikt inny niekluci sie tylko wy ? kazdy wymienia zdanie komus sie to podoba a komus nie ile razy mi dziewczyny dogryzly czyms albo powiedzialy to w taki sposob ze sie glupio poczulam ale niekomentowalam nie zaczynalam klutni bo to niema sensu forum sie po to zeby sie wygadac wyplakac wycieszyc posmiac ponudzic ;) pozazdroscic wczesniejszych wizyt hahaha i tak dalej dajcie sobie dziewczynki na wstrzymanie po co to wsyztsko niema sensu dostajecie ostrzezenia zachwile wylecicie nielepiej bedzie jak sobie odpuscicie.

Grtulacje kolejcnyhc udanych wizyt i nowych potwierdzonych dzieciaczkow a powiedzcie mi jakie sa statystyki ?? bo ja mam nadal 9 chlopkow i 5 dziewuszek

Bozienka - z tego co widziałam na wątku o płci to było do południa 11 do 11 :) ale teraz to już nie wiem :-D:-D

reklama
Aadka gratuluje Ludki :-D

Angel muszę się zgodzić z Kinią . I powiem Ci że Twój post też podniósł mi ciśnienie. Bo życie a Anglii jest dużo tańsze niż w Polsce a zarobki dużo wyższe ... gdyby było inaczej chyba nie było by was tam ...
Dla Ciebie sto Funtów czyli odpowiednik 10o zł to dużo pieniędzy ,bo można za to dużo kupić :)szok:). Dla mnie 100 zł to bardzo dużo pieniędzy bo to jest dla mnie powiedzmy przeżycie tygodnia . :baffled: a wiesz dokładnie jakie są w Polsce ceny żywności

Do góry