reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Tunia ja myślę że to dziewczynka :-) Chłopaki to ekshibicjoniści . No chyba że trafiłaś na bardzo nieśmiały egzemplarz :-)

reklama
No i ja tak czuje ze dziewczynka, ale on to mnie zastrzelil dzisiaj myslalam ze z kozetki spadne:-)A moje szczescie tak mi latalo po brzuchu ze sama byla w szoku, az lekarz powiedzial no ja widze ze bardzo rozwiniete dziecko:-)

Hehe lenka ma ptaszka :D No neizłe wieści :-)
Ale widzisz fajnie, swietnie idealnei sie rozwija małe - nic wiecej do szczęścia :-) A ptaszek czy nie, oby rosło dalej tak cudownie :-)

ja też mam coś takiego ale dopiero po 20 listopada na standardowe badania mam zakupić 75g glukozy, będą mi to podawać i mam tam siedzieć potem 2 h i cały czas być na czczo i też słyszałam że to standard teraz
gratuluję wszystkim dziewczynom wspaniałych wieści ;)

mama jest pielęgniarką mówiła że wcześniej tego nie robili wszystkim ale w tych czasach cukrzyca jest tak popularną chorobą że lepiej, że to robią

reklama
Do góry