reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Tunia ja myślę że to dziewczynka :-) Chłopaki to ekshibicjoniści . No chyba że trafiłaś na bardzo nieśmiały egzemplarz :-)

reklama
No i ja tak czuje ze dziewczynka, ale on to mnie zastrzelil dzisiaj myslalam ze z kozetki spadne:-)A moje szczescie tak mi latalo po brzuchu ze sama byla w szoku, az lekarz powiedzial no ja widze ze bardzo rozwiniete dziecko:-)

Hehe lenka ma ptaszka :D No neizłe wieści :-)
Ale widzisz fajnie, swietnie idealnei sie rozwija małe - nic wiecej do szczęścia :-) A ptaszek czy nie, oby rosło dalej tak cudownie :-)

ja też mam coś takiego ale dopiero po 20 listopada na standardowe badania mam zakupić 75g glukozy, będą mi to podawać i mam tam siedzieć potem 2 h i cały czas być na czczo i też słyszałam że to standard teraz
gratuluję wszystkim dziewczynom wspaniałych wieści ;)

mama jest pielęgniarką mówiła że wcześniej tego nie robili wszystkim ale w tych czasach cukrzyca jest tak popularną chorobą że lepiej, że to robią

reklama
Do góry