reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
hej
ja mam obciazenie 50 g i cos mowil, ze po godzinie, tzn bede tam siedziala tylko godzine?
bo kumpela siedziala, az dwie, to od czego to zalezy, nie wiecie?

mi gin powiedział, że glukoze 50 g to nie powinno sie juz robic, bo mogą dac przekłamane wyniki.

Mata hmmm , no waśnie wszędzie w internecie piszą że na początek robi się 50 bo 75 może dać zakłamany wynik . Bo jak 50 i 75 wyjdą źle znaczy cukrzyca
a jak 50 wyjdzie źle a 75 dobrze , to trzeba jeszcze po 32 tyg ciąży powtórzyć test 75 ...

Hmm a w uk mi powiedzieli, ze tylko jak cos wskazuje na problemy z cukrem... :confused:

nie ma jak jednakowa opieka w ciąży :rofl2:

hej
ja mam obciazenie 50 g i cos mowil, ze po godzinie, tzn bede tam siedziala tylko godzine?
bo kumpela siedziala, az dwie, to od czego to zalezy, nie wiecie?

jak masz 50g glukozy, to godzinę się czeka, jak 75 g to dwie ;-)

Jestem juz:-)Przeszczesliwa:-D:-D:-D:-DDzidzia rozwija sie prawidlowo, ma 16 cm i wazy 300g:-Dkregoslup, mozg i serduszko prawidlowo, pecherz moczowy i zoladek tez:-)i Pan doktor mnie zastrzelil:-)mowi dzidzia odwrocona jest do mnie pupa ale to chyba chlopak:szok::szok::szok:moja Lenka ma ptaszka:szok:powiedzial tez zebym sie nie nastawiala w 100% bo nie widzi dokladnie mowi ze to mogla byc pepowina no i co musze czekac do polowkowego teraz zeby sie upewnic napewno:-D

Tunia grunt, że Maleństwo sie prawidłowo rozwija :) a chłopaki też są super :-D:-D:-D:-D tylko się cieszyć :-D:-D

Ale stwierdzeniem "moja Lenka ma ptaszka" mnie zastrzeliłaś - mało z łóżka ze śmiechu nie spadłam :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Tunia - super, ze wszystko cacy :D a z tą płcią to tak jest właśnie... ja dalej podkrteślam, ze pewna będę dopiero jak urodze. hehe :D Ciekawe, ciekawe czy Lenka schowała siusiaka.. no no:)

No to wlasnie on mi powiedzial ze jak przyjde na anstepne usg to moze sie okazac ze dziewczynka:-DDziekuje dziewczynki za kciuki:-)Lepiej mi juz:-)A czy ptasio czy pipusia to nie ma znaczenia chce zeby dalej tak roslo jak rosnie:-)

reklama
Do góry