reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

ajako - dobrze,że lepiej ale nie daj się temu paskudowi tak straszyć! Nie daj sobie nic wyciąć,bo to podobno jest masakra,jak coś ci tam wytną, jeszcze w tak młodym wieku!:no: to nie czas chyba na takie myśli:no:

reklama
dzieki dziewczyny! wlasnie sie tak zastanawiam czemu on tak przesadza, albo taki przejety i troskliwy, albo jakos musi wytlumaczyc te wizyty co 3 tygodnie;-)
chociaz moj gin zaraz po tamtej cc, na drugi dzien rano przyszedl do mnie i powiedzial mi, ze kolejna ciaza bedzie szczegolna i moze byc trudna, kazal wlasnie odczekac te 2 lata minimum....wszystko przez to ciecie nietypowe:confused: ale ja nigdy o tym nie myslalam powaznie, a teraz sie okazuje, ze moze powinnam, ale nie ma co gdybac, bo zawsze wiadome bylo, ze bedziemy chcieli drugie dziecko.
a ten teraz stwierdzil, ze to on musi mi robic to ciecie, bo on lubi wyzwania:crazy::crazy:

Ola- ja to sobie moge chciec lub nie zatrzymac moja macice...jak juz otworza mi brzuch to sami sobie beda decydowac o dzialaniu w nim, a ja nie bede miala juz nic do tego, pokaza mi dzidzie i dostane lek, zasne i obudze sie juz poszyta, wtedy sie dowiem na czym stoje i jaki jest moj stan:-( smutne to, tak mi szkoda, ze nie moge normalnie urodzic:-(

ps. od ponad godziny nadrabiam glowny watek ufff

Ajako cieszę się, że duża poprawa jest :tak: a co do lekarza, to masakra - z choinki sie urwał czy co? Zeby takie rzeczy mówić, kiedy Ty nie powinnas się denerwować :crazy: poza tym ciężko stwierdzić co będzie konieczne po cesarce...

Maruusia ładnie zdjęcie :-) ja myślę że nie masz się czym przejmować, w czwartek okaże się że mała źle się ułożyła... ja myślę że oni chcą się upewnić, a nie z lenistwa Cie odesłali... akurat jak coś się dzieje poważnego to działają dobrze ... tak słyszałam bo na szczęście nie miałam okazji sprawdzać... a jak byłam w 12 tygodniu to nie mogę narzekać bo babka wszystko nam pokazała i mówiła ci i jak :-)

McMirunia, Ola - gratulacje!
Ajako - dbaj o siebie!

oj ajako nie martw się zupełnie! W dobrym jestes ostatnio nastroju, liczy sie pozytywne myslenie!!
Jak to ładnie bob marley nam spiewał:

"Every life we have some trouble
When you worry you make it double"

I powaznie od dziś stawiam to sobie za motto!!

reklama
Maruusia nie martw się na zapas, Ne pewno wszystko będzie dobrze… pani doktor chce dokładnie wszystko zbadać więc to lepiej, że jest dokładna; dużo stresu przed Tobą ale spróbuj myśleć pozytywnie
Ale zdjęcie śliczne, że też nie poprosiłam o żadną fotkę z usg
tunia spokojnie, ja też tak mam, że najpierw nie mogę się doczekać usg, a potem myślę „o rany, a jak coś wyjdzie źle…” spokój, spokój, spokój…
olavip dobrze, że z dzieckiem wszystko ok., no i oczywiście gratuluję tej „fujary” a Ty musisz się oszczędzać kobieto
MaMicurina gratuluję synka
Kasiurek gratuluję córci
ajako oszczędzaj się i nie pozwól, żeby Cię takie teksty wyprowadzały z równowagi… czasem myślę sobie, że niektórzy nie mają za grosz wyczucia i tak walną coś bez sensu i bez namysłu (czasem to myślę, że nie mają części mózgu:crazy:)
Dziewczyny, które mają usg w tym tygodniu trzymajcie się i powodzenia :tak:

Do góry