reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Olavip, GRATULUJĘ SYNKA i cieszę się, że to tylo grzybicze paskudztwo bierz grzecznie leki i o pH tam dbaj to grzybki nie dojdą do głosu.
gratulacje.gif

dzięki ale jak usłyszałam że to grzyb to się przeraziłam,bo mimo że to 2 ciąża to ja w życiu nie miałam żadnej infekcji,grzyba,zakażenia no nic... mnie nawet na okres sporadycznie brzuch bolał, więc teraz jestem załąmana. (ale lekarz mnie pocieszył,że praktycznie każda kobitka w ciąży ma grzyba i dziwił się że mnie to ominęło do tej pory>

Wow wow, ale wiesci:-):-)
super dziewczyny!!
Ola, Mia- gratulacje dziewczyny!!! bardzo sie ciesze z kolejnych kolegow dla mojego syna!!!:-):-)

Maruusia- gratuluje coreczki!! i to zdjecie przepiekne! stwierdzilam wlasnie do mojego meza, ze ten nasz to jakis taki brzydki na tym naszym zdjeciu usg, bo Twoja mala taka sliczna buziunia, symetryczna, a moj czolo na pol glowy:confused:
a moja na to, bo nasz chlopak to bedzie mial łeb jak sklep:-D a dziewczynki maja mniejsze glowki, jak nasza Jula:tak:

laski ja tez po wizycie, wlasnie wrocilismy.
u nas lepiej; macica miekka to juz jest super, szyjka trzyma, ale leki nadal i spokojny tryb zycia. juz czulam ostatnio, ze jest lepiej, bo tak czesto mi sie nie stawiala ta macica, tak jak myslalam w duzej mierze to zasluga mojego stanu psychicznego, polepszylo sie to i macica ładniej sie sprawuje:-)
usg mi nie robil.

iles tam badan mam zrobic i wizyta kolejna znowu za 3 tygodnie wrrrr...bankrut....

wyjazd na swieta do Belgii- moge zapomniec, jest lepiej, ale nie az tak...caly czas mnie straszy naglym pieknieciem macicy po tamtym cieciu wrrrr, a do tego dzis stwierdzil, ze przez to, ze to łozysko sie umiejscowilo na tamtej bliznie to jak otworza brzuch i okaze sie, ze łozysko przeroslo blizne (cokolwiek to znaczy:crazy:) to beda musieli usunac macice:szok::szok::crazy::crazy: noooo chyba zwariowal chlop, masakra po co on mnie tak straszy to ja nie wiem:szok:

no to tyle u nas.

aha; moje polowkowe usg trwalo okolo 30 min.

laski ja tez po wizycie, wlasnie wrocilismy.
u nas lepiej; macica miekka to juz jest super, szyjka trzyma, ale leki nadal i spokojny tryb zycia. juz czulam ostatnio, ze jest lepiej, bo tak czesto mi sie nie stawiala ta macica, tak jak myslalam w duzej mierze to zasluga mojego stanu psychicznego, polepszylo sie to i macica ładniej sie sprawuje:-)
no to najwazniejsze ze jest lepiej :-) i oby tak dalej!!!

Marusia - gratulacje córeczki!
McMirunia, Ola - gratulacje synków!
Ajako - rzeczywiście nie potrzebnie Cię lekarz straszy. Chyba po trzech latach to już blizna zarosła i wszystko się zregenerowało.

ajako chłop jakiś niepoważny . A może zależy mu na tym żebyś nie bagatelizowała problemu i bardzo ale to bardzo uważała na siebie ...

Jutro dużo dziewczyn ma USG więc trzymam kciuki i czekam na wieści o chłopcach i dziewczynkach :-)

reklama
Ola super, że dobre wieści od lekarza przyniosłaś, gratuluje chłopaka i uważaj na siebie:)
Micrunia również gratulacje dla Ciebie i synka:D
ajako - nie słuchaj straszenia lekarza, jakiś niepoważny typ, że mówi Ci takie rzeczy!!! mojej przyjaciółce groziło pęknięcie macicy i podobne historie do Twojej, i jakoś urodziła drugie dziecko i nikt jej niczego nie wyciął, a nawet możliwe, że będzie planowała trzecie:)

Ostatnia edycja:
Do góry