reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Olavip, GRATULUJĘ SYNKA i cieszę się, że to tylo grzybicze paskudztwo bierz grzecznie leki i o pH tam dbaj to grzybki nie dojdą do głosu.
gratulacje.gif

dzięki ale jak usłyszałam że to grzyb to się przeraziłam,bo mimo że to 2 ciąża to ja w życiu nie miałam żadnej infekcji,grzyba,zakażenia no nic... mnie nawet na okres sporadycznie brzuch bolał, więc teraz jestem załąmana. (ale lekarz mnie pocieszył,że praktycznie każda kobitka w ciąży ma grzyba i dziwił się że mnie to ominęło do tej pory>

Wow wow, ale wiesci:-):-)
super dziewczyny!!
Ola, Mia- gratulacje dziewczyny!!! bardzo sie ciesze z kolejnych kolegow dla mojego syna!!!:-):-)

Maruusia- gratuluje coreczki!! i to zdjecie przepiekne! stwierdzilam wlasnie do mojego meza, ze ten nasz to jakis taki brzydki na tym naszym zdjeciu usg, bo Twoja mala taka sliczna buziunia, symetryczna, a moj czolo na pol glowy:confused:
a moja na to, bo nasz chlopak to bedzie mial łeb jak sklep:-D a dziewczynki maja mniejsze glowki, jak nasza Jula:tak:

laski ja tez po wizycie, wlasnie wrocilismy.
u nas lepiej; macica miekka to juz jest super, szyjka trzyma, ale leki nadal i spokojny tryb zycia. juz czulam ostatnio, ze jest lepiej, bo tak czesto mi sie nie stawiala ta macica, tak jak myslalam w duzej mierze to zasluga mojego stanu psychicznego, polepszylo sie to i macica ładniej sie sprawuje:-)
usg mi nie robil.

iles tam badan mam zrobic i wizyta kolejna znowu za 3 tygodnie wrrrr...bankrut....

wyjazd na swieta do Belgii- moge zapomniec, jest lepiej, ale nie az tak...caly czas mnie straszy naglym pieknieciem macicy po tamtym cieciu wrrrr, a do tego dzis stwierdzil, ze przez to, ze to łozysko sie umiejscowilo na tamtej bliznie to jak otworza brzuch i okaze sie, ze łozysko przeroslo blizne (cokolwiek to znaczy:crazy:) to beda musieli usunac macice:szok::szok::crazy::crazy: noooo chyba zwariowal chlop, masakra po co on mnie tak straszy to ja nie wiem:szok:

no to tyle u nas.

aha; moje polowkowe usg trwalo okolo 30 min.

laski ja tez po wizycie, wlasnie wrocilismy.
u nas lepiej; macica miekka to juz jest super, szyjka trzyma, ale leki nadal i spokojny tryb zycia. juz czulam ostatnio, ze jest lepiej, bo tak czesto mi sie nie stawiala ta macica, tak jak myslalam w duzej mierze to zasluga mojego stanu psychicznego, polepszylo sie to i macica ładniej sie sprawuje:-)
no to najwazniejsze ze jest lepiej :-) i oby tak dalej!!!

Marusia - gratulacje córeczki!
McMirunia, Ola - gratulacje synków!
Ajako - rzeczywiście nie potrzebnie Cię lekarz straszy. Chyba po trzech latach to już blizna zarosła i wszystko się zregenerowało.

ajako chłop jakiś niepoważny . A może zależy mu na tym żebyś nie bagatelizowała problemu i bardzo ale to bardzo uważała na siebie ...

Jutro dużo dziewczyn ma USG więc trzymam kciuki i czekam na wieści o chłopcach i dziewczynkach :-)

reklama
Ola super, że dobre wieści od lekarza przyniosłaś, gratuluje chłopaka i uważaj na siebie:)
Micrunia również gratulacje dla Ciebie i synka:D
ajako - nie słuchaj straszenia lekarza, jakiś niepoważny typ, że mówi Ci takie rzeczy!!! mojej przyjaciółce groziło pęknięcie macicy i podobne historie do Twojej, i jakoś urodziła drugie dziecko i nikt jej niczego nie wyciął, a nawet możliwe, że będzie planowała trzecie:)

Ostatnia edycja:
Do góry