reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ewa - to same pomyslne wiadomosci ))) moj maz tez wzbudza sympatie u kobiet, szczegolnie u takich +40, co nie powiem w wielu sytuacjach pomaga
ainah - mnie gin mowil, ze to przeplywy sa wazne wlasnie, a nie tylko waga ...
ainah - mnie gin mowil, ze to przeplywy sa wazne wlasnie, a nie tylko waga ...
aga_2605
Zaangażowana w BB
A ja dziś idę na ktg i wizytę... W ogóle to przedwczoraj wyszłam ze szpitala, matko w ciągu półtora miesiąca leżałam 3 razy, najpierw ciśnienie, potem plamienia, teraz słabe ktg... a Niuńka jak wyjść nie chciała tak dalej nie chce, a jak jeszcze zawieje śniegiem jak ostatnio to chyba na piechotę pójdę do szpitala rodzić... Także nie mogę nadrobić zaległości na bb bo dawno mnie nie było a poza tym to moja córka waży już ponad 3600,m także kawał dziewuchy;-)
gosiutek
Zaangażowana w BB
gosiutek a co ma rozwarcie/nie rowarcie z dzisiaj to porodu za dwa dni??? ja nie widze związku, dziś możesz nie mieć rozwarcia a juto urodzić do południa! Ja szyjke miałam do końca zamkniętą i długą na 4,5 cm a jak przyszło rodzić do się szyjka uwineła w 6h
dzięki, ale jak czytałam o dziewczynach na forum to większość już z jakimś rozwarciem,
więc się nakęciłam, że też powinnam je mieć
zobaczymy jutro co powie lekarz )
Pozdrawiam
gosiutek
Zaangażowana w BB
joamar trzymam kciuki żebyś następnym razem trafiła na profesjonalny personel.
asia dzięki mam nadzieję że się uda rodzić naturalnie:-)
trzymam &&&&&&&&&&&&&& za wizytujące dzisiaj oby wszystkie informacje były po waszej myśli :-)
mi wczoraj wieczorem wypałd czop więc jest szansa że może wszystko będzie dobrze ;-)
dzisiaj już mi przeszło, ale wczoraj musiałam sobie poryczeć ;-)
hormony dają popalić :-)
asia dzięki mam nadzieję że się uda rodzić naturalnie:-)
trzymam &&&&&&&&&&&&&& za wizytujące dzisiaj oby wszystkie informacje były po waszej myśli :-)
mi wczoraj wieczorem wypałd czop więc jest szansa że może wszystko będzie dobrze ;-)
Ostatnia wizyta Ewa? Miałam też w 38t0d, dziś mam znowu i nie wiem, czy przypadkiem jeszcze jedna mnie nie czeka, bo syn najwidoczniej stwierdził, że na taki mróz nie wychodzi;-)
Też się zdziwiłam Ale pani doktor mówi, że wszystko ok, problemów z ciśnieniem, cukrem itp. nie mam, więc nie ma sensu się męczyć. Teraz trzeba kontrolować się na ktg i to wszystko. Jak za tydzień pójdę na ktg, to jeszcze mnie może zbada, ale to już tak poza wizytą, tzn. nie będę za to płacić
Zresztą odniosłam wrażenie, że ona nie wierzy, że ja na to ktg za tydzień dotrę Miała jakiś taki błysk w oczach jak sprawdzała szyjkę i parę razy powtórzyła, że ładnie akcja się tu rozwija, po czym dodała, że oczywiście z "taką szyjką" można jeszcze "chwilkę" pochodzić. A ja głupia się nie dopytałam o co dokładnie chodzi.
W zeszłym tygodniu miałam jakieś takie irracjonalne przeczucie, że ten tydzień będzie przełomowy. Poza tym wczoraj nam padła jedna rybka, która już była słaba dłuższy czas i mamy stan życia w domu -1, więc trzeba go wyrównać Same porodowe znaki
gosiutek
Zaangażowana w BB
A ja dziś idę na ktg i wizytę... W ogóle to przedwczoraj wyszłam ze szpitala, matko w ciągu półtora miesiąca leżałam 3 razy, najpierw ciśnienie, potem plamienia, teraz słabe ktg... a Niuńka jak wyjść nie chciała tak dalej nie chce, a jak jeszcze zawieje śniegiem jak ostatnio to chyba na piechotę pójdę do szpitala rodzić... Także nie mogę nadrobić zaległości na bb bo dawno mnie nie było a poza tym to moja córka waży już ponad 3600,m także kawał dziewuchy;-)
trzymam kciuki &&&&&
aga_2605
Zaangażowana w BB
ooo... czop odszedł więc niedługo pewnie coś się ruszy. Jak pójdę pewnie i mi powie że wszystko jest zamknięte na 4 spusty, a szyjka na 1,5 cm... matko kiedy to nastapi:/mi wczoraj wieczorem wypałd czop więc jest szansa że może wszystko będzie dobrze ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzisiaj też mam przyspieszoną wizytę z powodu tej krwi w moczu. Jednak od wczoraj już nie ma żadnej krwi w moczu. Mimo wszystko nie zaszkodzi jak mnie zbada, bo zrobi to na pewno.
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty.
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty.