reklama
może faktycznie ma takiej dlugości stópki chociaż szczerze powiedzawszy trudno mi coś na ten temat powiedziec bo mi lekarz nigdy takich pomiarów dzieciolka nie robiła ja dziś na usg jamy brzusznej znów pooglądałam malucha z panią doktor oczywiście twarzyczki nie pokazał, ale jajkami świecił jak talala w każdym razie zaintrygowała mnie stopa....ma 4 cm dł... czy to możliwe?? czy wkradł się jakiś pomiarowy błąd?
dzięki za gratulacje:-)aluśka gratuluję wizyty.Dobre wieści niesiesz, oby wszystkie takie były. ;-)
ja po 22.11 mogę już rodzić bo jeden skorpion w domu mi wystarczy;-)Olcia gratki, wspaniałe wieści ))
No ciekawe ile z nas rozpakuje się jednak w listopadzie
oj taki kawal drogi to nie warto sie forsowaćAnaliza to moje drugie imię Ale już pomału odpuszczam. Wczoraj miałam taki humor, że mogłam się poryczeć w każdej sekundzie. Dziś jeszcze ani jednego skurczu. Trochę boli krocze cały czas, ale staram się nie ruszać i tego nie czuję. Czyli BĘDZIE DOBRZE. Ale chyba narzucę sobie maksymalne ograniczenia (wolę przegiąć w tą stronę) i na wesele za 1,5 tyg. nie pojadę. 160 km w jedną stronę to niemało... Nie chciałabym potem sobie pluć w brodę.
Myśl pozytywnie
dobrze że doktorka nie robiła problemów że na małej karteczce jej wyniki badań przyniosłaśnie mamolka, z szyjki - potwierdził to ginekolog na ip. zresztą sama czułam jak mi się to wylało...bleeeee
A wiecie w ogóle jakie jaja pojechałam dziś do szpitala odebrać wyniki morfologi, układ krzepnięcia i takie takie tam...i mi uprzejme panie pozwolły tylko te wyniki przepisać:// słabo? więc siedziałam i przepisywałam wyniki morfologii na karteczkę 5cm na 5 cm...az mi wstyd było iść do tego hematologa z tymi "przepisanymi" wynikami, no ale cóż miałam zrobić? śmiała się ta doktorka tylko, ale nie robiła problemów w sumie...
Olcia100 super że wizytę udaną miałaśa córcia hmm bardzo dorodna
też wziełam sobie cytrynkę i duzo lepiej mi się tę glukozę wypiło niż jak robilam to badanie z Amandą w brzuszkuDziewczyny- jak idziecie na OGTT to weźcie ze sobą cytrynę - łatwiej wypić i nie zwrócić Ja też jeszcze nie zrobiłam - tak odwlekam, a czas mija
H
hałabała
Gość
gratuluje udanych wizyt
krolcia
Fanka BB :)
Ha ha ha!!! Ale uśmiech pełną gębą! To Ci się wesołek szykuje! Gratuluję!!!
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
a ja dziś na usg jamy brzusznej znów pooglądałam malucha z panią doktor oczywiście twarzyczki nie pokazał, ale jajkami świecił jak talala w każdym razie zaintrygowała mnie stopa....ma 4 cm dł... czy to możliwe?? czy wkradł się jakiś pomiarowy błąd?
jest to mozliwe ja miałam 3 tyg temu usg i wtedy moj maluszek miał stopke 3,8 cm
jest to mozliwe ja miałam 3 tyg temu usg i wtedy moj maluszek miał stopke 3,8 cm
aluśka super wieści!!! Dobrze, że cukier w normie. Ja też strasznie się bałam tego badania. Moja kuzynka miała cukrzycę ciążową, która już jej została... Całe szczęście miałam cukier po 75g tylko 92!
ewwe w życiu bym nie pomyślała, że maja już takie stópki Super! Kiedyś CRL wynosiło 4 cm, a teraz tylko stópka!
kejcikm faktycznie rozbawiło go to badanie. Super ujęcie.
ewwe w życiu bym nie pomyślała, że maja już takie stópki Super! Kiedyś CRL wynosiło 4 cm, a teraz tylko stópka!
kejcikm faktycznie rozbawiło go to badanie. Super ujęcie.
reklama