reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Olcia super wieści:) kawał baby w nosisz pod serduchem:D

ewa coś mi się wydaje że za mocno wszystko starasz się analizować:D temat szyjki pozostaw dla lekarza, ona skraca się bezobjawowo, ale nie ma co panikować:) gródniówki mają szyjki nadzwyczajne:)

Olcia superanckie nowiny :) Faktycznie mała już nie taka mało co z kolei mnie bardzo cieszy :) A jednak grudniówki będą królować na porodówkach pod koniec listopada :)

ewa coś mi się wydaje że za mocno wszystko starasz się analizować:D temat szyjki pozostaw dla lekarza, ona skraca się bezobjawowo, ale nie ma co panikować:) gródniówki mają szyjki nadzwyczajne:)

Analiza to moje drugie imię ;) Ale już pomału odpuszczam. Wczoraj miałam taki humor, że mogłam się poryczeć w każdej sekundzie. Dziś jeszcze ani jednego skurczu. Trochę boli krocze cały czas, ale staram się nie ruszać i tego nie czuję. Czyli BĘDZIE DOBRZE. Ale chyba narzucę sobie maksymalne ograniczenia (wolę przegiąć w tą stronę) i na wesele za 1,5 tyg. nie pojadę. 160 km w jedną stronę to niemało... Nie chciałabym potem sobie pluć w brodę.

tak więc Analizo...:D dobrze że po mału odpuszczasz:) zobaczysz o ile wtedy jest głowa lżejsza:D ja też miałam łeb nabity jak nie wiem co... doszło do tego że zaczęłam się panicznie bać brat lutkę dopochwowo że coś tam wyczuję albo że czegoś tam nie wyczuję..że leżałam i gapiłam się w sufit oswajając się z myślą o najgorszym - wiesz żeby dla mnie szokiem nie było..... ach szkoda gadać - trzeba się wziąć w garść i koniec:) i nie ma żadnego ale i czytania informacji z netu:D

reklama
Do góry