reklama
może faktycznie ma takiej dlugości stópkia ja dziś na usg jamy brzusznej znów pooglądałam malucha z panią doktoroczywiście twarzyczki nie pokazał, ale jajkami świecił jak talala
w każdym razie zaintrygowała mnie stopa....ma 4 cm dł... czy to możliwe??
czy wkradł się jakiś pomiarowy błąd?

dzięki za gratulacje:-)aluśka gratuluję wizyty.Dobre wieści niesiesz, oby wszystkie takie były. ;-)
ja po 22.11 mogę już rodzićOlcia gratki, wspaniałe wieści))
No ciekawe ile z nas rozpakuje się jednak w listopadzie![]()

oj taki kawal drogi to nie warto sie forsowaćAnaliza to moje drugie imięAle już pomału odpuszczam. Wczoraj miałam taki humor, że mogłam się poryczeć w każdej sekundzie. Dziś jeszcze ani jednego skurczu. Trochę boli krocze cały czas, ale staram się nie ruszać i tego nie czuję. Czyli BĘDZIE DOBRZE. Ale chyba narzucę sobie maksymalne ograniczenia (wolę przegiąć w tą stronę) i na wesele za 1,5 tyg. nie pojadę. 160 km w jedną stronę to niemało... Nie chciałabym potem sobie pluć w brodę.

Myśl pozytywnie

dobrze że doktorka nie robiła problemów że na małej karteczce jej wyniki badań przyniosłaśnie mamolka, z szyjki - potwierdził to ginekolog na ip. zresztą sama czułam jak mi się to wylało...bleeeee
A wiecie w ogóle jakie jajapojechałam dziś do szpitala odebrać wyniki morfologi, układ krzepnięcia i takie takie tam...i mi uprzejme panie pozwolły tylko te wyniki przepisać:// słabo? więc siedziałam i przepisywałam wyniki morfologii na karteczkę 5cm na 5 cm...az mi wstyd było iść do tego hematologa z tymi "przepisanymi" wynikami, no ale cóż miałam zrobić? śmiała się ta doktorka tylko, ale nie robiła problemów w sumie...

Olcia100 super że wizytę udaną miałaś

też wziełam sobie cytrynkę i duzo lepiej mi się tę glukozę wypiło niż jak robilam to badanie z Amandą w brzuszkuDziewczyny- jak idziecie na OGTT to weźcie ze sobą cytrynę - łatwiej wypić i nie zwrócićJa też jeszcze nie zrobiłam - tak odwlekam, a czas mija
![]()

H
hałabała
Gość
gratuluje udanych wizyt
krolcia
Fanka BB :)
Ha ha ha
!!! Ale uśmiech pełną gębą!
To Ci się wesołek szykuje

! Gratuluję!!!

89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
a ja dziś na usg jamy brzusznej znów pooglądałam malucha z panią doktor
oczywiście twarzyczki nie pokazał, ale jajkami świecił jak talala
w każdym razie zaintrygowała mnie stopa....ma 4 cm dł... czy to możliwe??
czy wkradł się jakiś pomiarowy błąd?
jest to mozliwe ja miałam 3 tyg temu usg i wtedy moj maluszek miał stopke 3,8 cm

jest to mozliwe ja miałam 3 tyg temu usg i wtedy moj maluszek miał stopke 3,8 cm

aluśka super wieści!!! Dobrze, że cukier w normie. Ja też strasznie się bałam tego badania. Moja kuzynka miała cukrzycę ciążową, która już jej została... Całe szczęście miałam cukier po 75g tylko 92!
ewwe w życiu bym nie pomyślała, że maja już takie stópki
Super! Kiedyś CRL wynosiło 4 cm, a teraz tylko stópka!
kejcikm faktycznie rozbawiło go to badanie. Super ujęcie.
ewwe w życiu bym nie pomyślała, że maja już takie stópki

kejcikm faktycznie rozbawiło go to badanie. Super ujęcie.
reklama