reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Diablica - cudowna wiadomość że wszystko dobrze :)

Emily - gratuluje synusia!! :):)

Mnie kto nie zobaczy każdy mówi że chłopak ale jakby obok mnie przelatywały słowa bo ja chcę poprostu dzidziusia :) !!!
I we wtorek się dowiem czy bramkarz czy baletnica będZie :)

dziewczyny z całego serca Wam gratuluję - diablica, panna nikt - dobrych wyników i zdrowych dzieciaczków, panna dodatkowo córy:)
I Emily oczywiście gratuluję synusia:) Ja też chcę;) Chociaż z córeczki tak samo będę się cieszyć:)

Dzidzia zdrowa wszystko pięknie :)) 8,3cm długości ;) tetno 160 :) przyziernosc karkowa 2,3 :)) a siusiak taki duzy ze ja sama odgadłam płec :) az sie wydarłam ze szczeescia moj m mnie uspokajal :)

Witajcie dziewczyny!:) jestem juz po wizycie. Niestety nie zbyt usatysfakcjonowana, bo dzisiaj wizyta byla krotka, tylko najwazniejsze rzeczy sprawdzane. Serduszko ładnie bije, dzidzi rośnie zdrowo, moje cisnienie ok. Płci niestety nadal nie znamy, bo maleństwo smacznie spało na boczku wiec mało co zobaczyć można było;p Lekarz zrobił mi cytologię i zaprosił za 3 tyg na usg połówkowe.
Troszkę się przestraszyłam tą cytologią bo ostrzegał lekarz,ze może pojawić sie plamienie. Czy któraś z was plamiła po cytologii w ciąży? ja jak narazie pare kropelek,ale strach o nasze "A" zawsze jest:)

reklama
Do góry