reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Blue-gratuluję, cieszę się, że spełniło się Twoje marzenie.
Panna nikt-trzymaj się i napisz co i jak w miarę możliwości. Myślami jesteśmy z Tobą i ma być dobze!!!!!

reklama
BLUE!!!!!!!!!! Ale wiadomość!!! Gratuluję ci kochana siusiaka!!! ależ się cieszę!!! :-D:-D:-D

Ikasia ja podobnie jak Blanka - domowe sposoby. Czosnek to domowy antybiotyk, pomaga przy zakażeniach... sok z malin, lipa na rozgrzanie... itp.

Panna a coś się stało ze się zdecydowali ciebie położyć czy to tylko ze względu na wywiad? Bardzo ci współczuje tego szpitala... ja w poprzedniej ciąży non stop się ciągałam!

Hehe zaczyna być coraz więcej laseczek! Wiedziałam ze tak będzie :tak: Zazwyczaj to chłopcy ujawniają się pierwsi!

Nawet nie wiecie jak ja się ciesze ;) to co narazie mamy przewage chlopackow ale kto wie czy dziewczyny nas nie przegonia? hheehe moja intuicja jednak mnie nie zawiodła :))!a do ginekologa powiedzialam zakładajac majtki : jednak moje ogórki kiszone mnie nie zawiodły ! :)) a i fifka dziekuje za chlopiece fluidy :)))

Jestem już. Leżę na patologii z kroplowami, mam skurcze ale nie jak do porodu bo te pamietam, to raczej napinanie sie twardnienie macicy, wczoraj mi dr na usg powiedział ze to normalne, ale dziś sie nasiliło i boli, cała sie spina. No więc to plus mój wywiad rownalo sie szpital. Mam nadzieje ze to skurcze Braxtona i tego drugiego w wydaniu chudzuelca jak ja. Takie są podejrzenia: ) tego sie będę trzymać!!! Błagam Was o dobre myśli i modlitwę tych, które sie modlą.
Kurcze, zasłużyliśmy na tego malolata!!
Dziękuje Wam.

panna nikt - trzymaj się myśli o skurczach BH i nie daj się nerwom, bo one tylko zwiększą napięcie .. A dzidzia potrzebuje duuuzo przestrzeni do ćwiczeń przecież:) będzie dobrze, super że wylądowałaś w szpitalu i jesteś pod opieką!:) buziaki i nie daj się proszę

reklama
Do góry