reklama
miejskibandyta - ja akurat chodzę tutaj usg-ginekolog.pl Marek Kudła.
Wczęsniej (10 lat) leczyłam się u jego żony.
Gdy byłam nastolatką, to był jedyny lekarz, do którego gdy moja mama mnie przyprowadziła ze sporadycznie pojawiającymi się miesiączkami, nie przepisał tabletek w ciemno. Zbadał i odesłał do endokrynologa. Ze względu ma wiedzę, podejście i rozwój jako lekarza i naukowca, jestem zadowolona i bezzmiennie pod jego wrażeniem. Przysłodziłam.... ale co tam
Przyjmuje w Gliwicach i Katowicach.
Wczęsniej (10 lat) leczyłam się u jego żony.
Gdy byłam nastolatką, to był jedyny lekarz, do którego gdy moja mama mnie przyprowadziła ze sporadycznie pojawiającymi się miesiączkami, nie przepisał tabletek w ciemno. Zbadał i odesłał do endokrynologa. Ze względu ma wiedzę, podejście i rozwój jako lekarza i naukowca, jestem zadowolona i bezzmiennie pod jego wrażeniem. Przysłodziłam.... ale co tam
Przyjmuje w Gliwicach i Katowicach.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dziewczyny kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty!!!
Ja też chodze na NFZ ale tylko dlatego zeby mieć darmowe badania... chodzę też na kontrole prywatnie do innej lekarki.
Ja też chodze na NFZ ale tylko dlatego zeby mieć darmowe badania... chodzę też na kontrole prywatnie do innej lekarki.
dona_76
Fanka BB :)
ja juz po wizycie, z maluszkiem wszystko dobrze, kamień z serca, ale moje sece nadal wali i puls bardzo przyspieszony, lekarka nakazala zrobic u rodzinnego ekg wiec ide na wizyte za godzine, mozliwe ze bede musiala przyjmowac jakies leki na obnizenie. dodatkowo kazala badac cisnienei 3 razy dziennie i zapisywac a za tydzien przyjsc z zapiskami do kontroli. utrzymala magnez 4razy 1 i pozowlila wziac appac nawet do 4 tabletek dzeinnie zeby bol glowy nie szkodzil maluszkowie. ale podczas gdy czekalam na usg (w szpitalu) przywizli 4 noworodki tez na usg, boze jakie malenstwa cudne byly
anbas
Mamusia Kubusia
Hej kobietki. Tak wpadam na chwilke dzis tylko bo mam taki zajob w pracy ze juz mi glowa peka...
Dona - bradzo sie ciesze ze z maluszkiem wszystko ok, ale uwazaj z tym cisnieniem. Kurcze z tym nie ma zartow.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny &&&&&
Aniia00 - a Ty bedziesz miala dzis przeziernosc juz robiona??
Kurcze kiedy ja Was nadrobie??
Dona - bradzo sie ciesze ze z maluszkiem wszystko ok, ale uwazaj z tym cisnieniem. Kurcze z tym nie ma zartow.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny &&&&&
Aniia00 - a Ty bedziesz miala dzis przeziernosc juz robiona??
Kurcze kiedy ja Was nadrobie??
dona_76
jestem po ekg, serce szaleje zbyt szybko bije, puls 98, zlecono mi badania moczu i krwi (kreatynina, tsh, jonogram i cos tam jeszcze) i jak bede miala wyniki tych badań to powtorzymy ekg i zobaczymy jaka decyzje podejmie lekarka. wiec jutro ide sie kłóć
Hej dziewczynki :-)
Ja już po wizycie Wszystko w jak najlepszym porządku.
Nasze szczęście ma już 6 cm i odpowiada wiekowi ciąży 12t+5d, tak więc od ostatniej wizyty przerósł się o 7 dni bo wcześniej brakowało nam 3 dni :-) Widzieliśmy śliczny nosek, przezierność karkowa dobra (ufff!), wszystko na swoim miejscu, serduszko pięknie bijące 160 uderzeń, ja mam ciśnienie książkowe (zawsze miałam za niskie, tak więc bardzo się cieszę), lekarz pobrał mi krew do badania, wyniki będą za tydzień, mam dzwonić i pytać.
Poza tym chyba rośnie nam mały wstydniś bo przez całe badanie zakrywał sobie buźkę rączką nóżki po prostu cudo natury :-) teraz to widać, że jest to nasz mały wielki człowieczek :-)
Przyszły tatuś dumny, a mama szczęśliwa, że wszystko jest oki
Dziękuję za trzymanie kciuków :**
Nasze szczęście ma już 6 cm i odpowiada wiekowi ciąży 12t+5d, tak więc od ostatniej wizyty przerósł się o 7 dni bo wcześniej brakowało nam 3 dni :-) Widzieliśmy śliczny nosek, przezierność karkowa dobra (ufff!), wszystko na swoim miejscu, serduszko pięknie bijące 160 uderzeń, ja mam ciśnienie książkowe (zawsze miałam za niskie, tak więc bardzo się cieszę), lekarz pobrał mi krew do badania, wyniki będą za tydzień, mam dzwonić i pytać.
Poza tym chyba rośnie nam mały wstydniś bo przez całe badanie zakrywał sobie buźkę rączką nóżki po prostu cudo natury :-) teraz to widać, że jest to nasz mały wielki człowieczek :-)
grudnióweczka111
dona-kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&, będzie dobrze-musi
ania00-gratuluję, tak się cieszę, ja już nie mogę się doczekać.
Robiłam dziś badania krwi w kierunku testu PAPP_A. Po wyniki mam dzwonić w piątek.
ania00-gratuluję, tak się cieszę, ja już nie mogę się doczekać.
Robiłam dziś badania krwi w kierunku testu PAPP_A. Po wyniki mam dzwonić w piątek.
anbas
Mamusia Kubusia
Hej dziewczynki :-)
Gratulacje aniia00!!!!! Bardzo, bardzo sie ciesze ze z babelkiem wszystko ok
dona -trzymam kciuki za wyniki &&&&&&&
reklama