reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dziękuję dziewczyny :)

USG miałam już robione przez brzuch :-)
Lekarz powiedział, że skoro to 12 tydzień to "spróbujemy przez brzuch" no i się udało, także też się cieszę, że USG miałam robione w ten sposób :-)

reklama
dzieki dziwczyny,
ja tydzień temu tez juz mialam robione przez brzuch bo tak sie krecil ze nei dalo sie go dopochwowo wymierzyc, taka wiercipupka

gratuluje wszystkim udanych wizyt

Gratulacje dziewczyny :))

Ja powiedziałam sobie ze moja Kinga i Kuba zobaczą brata lub siostrę ale dopiero jak będzie USG przez brzuch nie wcześniej ;)
No i czekamy, chyba to już będzie na następnej wizycie. ciekawe co powie Kingulka bo ona już bardziej kumata

ta moja wizyta 27 a nie 24... już się nie mogę doczekać, chociaż dzisiaj robiłam badania - podstawowe krwi i moczu i nie wiem po co to ale po raz pierwszy mam w nich jakieś histogramy i skatergramy - rozkład graficzny rozkładu krwinek i nie mam pojęcia co za cholera :szok:

calineczka ja Ci nie pomoge bo nie wiem o co chodzi:p

A ciekawe czy ja już bdę miala przez brzuszek czy jeszcze dołem...mysle ze jeszcze dołem zrobi...zreszta u mnie troszke tłuszczyku jest:p

Ikasia u mnie też tłuszczyku jest i to sporo, a na USG było wszystko ładnie widać :) ja ostatnie dowcipne miałam w 8 tygodniu, więc może i Tobie zrobi już przez brzuszek :-)

ania00 super :) cieszę się że wszystko dobrze :)

JA jutro na 10:15 pewnie wejdę do gabinetu z małą obsówą jak zwykle, dzisiaj mało wchodzę na forum bo robię wszystko żeby nie myśleć tak się denerwuję że nawet jakąś głupkowatą gre w słówka ściągnęłam na komórkę i literuję ....

ania00 super :) cieszę się że wszystko dobrze :)

JA jutro na 10:15 pewnie wejdę do gabinetu z małą obsówą jak zwykle, dzisiaj mało wchodzę na forum bo robię wszystko żeby nie myśleć tak się denerwuję że nawet jakąś głupkowatą gre w słówka ściągnęłam na komórkę i literuję ....

Nie denerwuj się, wiem, że nie łatwo bo to samo miałam do dziś, ale trzeba myśleć pozytywnie a później się cieszyć :-) mnie uśmiech z ryjka dziś nie schodzi :-)

reklama
aniiia - super newsy:) takie wiadomości aż miło się czyta :)a fotki jakieś masz?:) pochwal się !!

dona - trzymaj się z tym ciśnieniem.. mam nadzieje, że badania nie wykażą nic złego

Ja mam wizytę jutro. Ciekawe jak serduszko mojej niespodzianki ... :( boję się :zawstydzona/y:

Do góry