reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Gratulacje dziewczyny )
Ja powiedziałam sobie ze moja Kinga i Kuba zobaczą brata lub siostrę ale dopiero jak będzie USG przez brzuch nie wcześniej
No i czekamy, chyba to już będzie na następnej wizycie. ciekawe co powie Kingulka bo ona już bardziej kumata
Ja powiedziałam sobie ze moja Kinga i Kuba zobaczą brata lub siostrę ale dopiero jak będzie USG przez brzuch nie wcześniej
No i czekamy, chyba to już będzie na następnej wizycie. ciekawe co powie Kingulka bo ona już bardziej kumata
Calineczka001
Fanka BB :)
ta moja wizyta 27 a nie 24... już się nie mogę doczekać, chociaż dzisiaj robiłam badania - podstawowe krwi i moczu i nie wiem po co to ale po raz pierwszy mam w nich jakieś histogramy i skatergramy - rozkład graficzny rozkładu krwinek i nie mam pojęcia co za cholera
P
Pustiszi
Gość
ania00 super cieszę się że wszystko dobrze
JA jutro na 10:15 pewnie wejdę do gabinetu z małą obsówą jak zwykle, dzisiaj mało wchodzę na forum bo robię wszystko żeby nie myśleć tak się denerwuję że nawet jakąś głupkowatą gre w słówka ściągnęłam na komórkę i literuję ....
JA jutro na 10:15 pewnie wejdę do gabinetu z małą obsówą jak zwykle, dzisiaj mało wchodzę na forum bo robię wszystko żeby nie myśleć tak się denerwuję że nawet jakąś głupkowatą gre w słówka ściągnęłam na komórkę i literuję ....
ania00 super cieszę się że wszystko dobrze
Nie denerwuj się, wiem, że nie łatwo bo to samo miałam do dziś, ale trzeba myśleć pozytywnie a później się cieszyć :-) mnie uśmiech z ryjka dziś nie schodzi :-)
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
aniiia - super newsy takie wiadomości aż miło się czyta a fotki jakieś masz? pochwal się !!
dona - trzymaj się z tym ciśnieniem.. mam nadzieje, że badania nie wykażą nic złego
Ja mam wizytę jutro. Ciekawe jak serduszko mojej niespodzianki ... boję się
dona - trzymaj się z tym ciśnieniem.. mam nadzieje, że badania nie wykażą nic złego
Ja mam wizytę jutro. Ciekawe jak serduszko mojej niespodzianki ... boję się