reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Anbas GRATULACJE KOCHANA....kurccze, to ciekawe czy mi zrobi to badanie, ja na nastepnej wizycie bedę miala 11+4...zobaczymy...jeszcze tydzien:)
A fotka coś się nie otwiera:(:(

Anbas - super, super, super! a fotka i u mnie nie działa:(

Pustiszi - tak mało???????????? to nie fair! ja Cię za miesiąc zapytam, czekaj...

Ambas no to super! A z tym badaniem to może i nawet lepiej? U mnie będzie 12 tydzień i 4dzień... ciekawe czy będzie dobrze wsio widać. A zdjęcie u mnie się otwiera, ale faktycznie rozmazane :-D

U mnie:

Waga: -2kg (tak.. ja tak mam ze zawsze chudne na początkuchoć teraz to dziwne bo jem i nie mam nudności)
Obwód brzuszka +5cm :-D

Pustiszi - tak mało???????????? to nie fair! ja Cię za miesiąc zapytam, czekaj...

Smutaśno trochę ostatni pomiar miałam 6 czerwca i nic nie rośnie ale jak zacznie :-):-) To się będe tuuuuurlała po łóżku :)

dzisiaj mowili o % a jutro maja zrobić prowokazje na temat ustępowaniu miejsc w kominikacji miejskiej konietom w ciąży...

Anbas: gratuluję dobrych wieści - a co do następnego USG to przynajmniej już niedługo znowu sobie popatrzysz na dzidziolka:) co do zdjęcia to mi się nie otwiera:(

grudnióweczko & justynaj
bardzo dziękuję za informacje. Właśnie dziś mam usg genetyczne i będzie mi je robił inny lekarz niz gin. prowadząca - zobaczymy co powie, postaram się go pociągnac za język, ale liczę po cichu że będzie dobry wynik i na tym zakończę ten temat ;)

Ostatnia edycja:
Kurcze nie wiem co z tym zdjeciem ;/ sprobuje jeszcze raz, moze sie uda....
ale jak juz mowilam bardzo niewyrazne bo mlode skakalo ciagle :)
2013-06-24 08.20.36.jpg

Załączniki

• 2013-06-24 08.20.36.jpg
    2013-06-24 08.20.36.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry