reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Anbas GRATULACJE KOCHANA....kurccze, to ciekawe czy mi zrobi to badanie, ja na nastepnej wizycie bedę miala 11+4...zobaczymy...jeszcze tydzien:)
A fotka coś się nie otwiera:(:(

Anbas - super, super, super! a fotka i u mnie nie działa:(

Pustiszi - tak mało???????????? to nie fair! ja Cię za miesiąc zapytam, czekaj...

Ambas no to super! A z tym badaniem to może i nawet lepiej? U mnie będzie 12 tydzień i 4dzień... ciekawe czy będzie dobrze wsio widać. A zdjęcie u mnie się otwiera, ale faktycznie rozmazane :-D

U mnie:

Waga: -2kg (tak.. ja tak mam ze zawsze chudne na początkuchoć teraz to dziwne bo jem i nie mam nudności)
Obwód brzuszka +5cm :-D

Pustiszi - tak mało???????????? to nie fair! ja Cię za miesiąc zapytam, czekaj...

Smutaśno trochę ostatni pomiar miałam 6 czerwca i nic nie rośnie ale jak zacznie :-):-) To się będe tuuuuurlała po łóżku :)

dzisiaj mowili o % a jutro maja zrobić prowokazje na temat ustępowaniu miejsc w kominikacji miejskiej konietom w ciąży...

Anbas: gratuluję dobrych wieści - a co do następnego USG to przynajmniej już niedługo znowu sobie popatrzysz na dzidziolka:) co do zdjęcia to mi się nie otwiera:(

grudnióweczko & justynaj
bardzo dziękuję za informacje. Właśnie dziś mam usg genetyczne i będzie mi je robił inny lekarz niz gin. prowadząca - zobaczymy co powie, postaram się go pociągnac za język, ale liczę po cichu że będzie dobry wynik i na tym zakończę ten temat ;)

Ostatnia edycja:
Kurcze nie wiem co z tym zdjeciem ;/ sprobuje jeszcze raz, moze sie uda....
ale jak juz mowilam bardzo niewyrazne bo mlode skakalo ciagle :)
2013-06-24 08.20.36.jpg

Załączniki

• 2013-06-24 08.20.36.jpg
    2013-06-24 08.20.36.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry