reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

A mi cala ciaze z Vikim snila sie dziewczynka,a teraz na odwrot caly czas sni mi sie ze jestem na usg i ze chlopczyk hehe.

Kasia trzymam kciuki za wizyte ;-) oby maluch sie pokazal.

reklama
a ja w tej ciąży nie mam wogole snów o dziecku, za to z mala ciazy stale mi sie snilo ze zapomnialam ja karmic i takie straszne rzeczy

Kaha ja mieszkam na Maslicach, na przeciwko stadionu a chodze do przychodni na Mlodych Technikow do dr. J. Papieża. Moze bedzie okazja zeby sie spotkac :)

witam dziewczyny! :)
jestesmy juz po wizycie:) jak to powiedzial moj lekarz pierwszej polowkowej, bo druga ustalil mi na 10 wrzesnia;) zaczal mierzyc dzidziusia i stwierdzil,ze jednak ciaza jest o dwa tyg mlodsza, wiec termin porodu na 11 stycznia sie przesunal- z czego sie ciesze;) powiedzial,ze wszystko ok, serduszko slicznie bije, pokazal kregoslup,zebra, kosci udowe:) I wlasnie przy sprawdzaniu kosci udowych dzidzia slicznie sie odwrocila i pokazala sie nam, lekarz oczywiscie powsciagliwy i mowi,ze cos widac, ale na 100% powie nam tego 10 wrzesnia,zeby w blad nas nie wprowadzic. Ale ja i maz widzielismy,ze cos tam mieszy nozkami dyndalo-tyle,ze nie mamy pewnosci co:) ale mysle,ze gdyby pepowina to inaczej by to wygladalo:) jak dla mnie to to siusiak byl:) ale musze do tego 10 wrzesnia na potwierdzenie czekac- zobaczymy!

jedyny problem to te wymioty ostatnio ktore mialam, przez co waga mniejsza o prawie kg,ale poki wyniki krwi dobre lekarz nie kazal sie waga martwic;) a cytologia,ktora ostatnio robil wyszla dobrze-takze zadowolona z wizyty jestem:)

Ostatnia edycja:
Sylka - jasne że możemy się kiedyś spotkać :):)
Kasia - gratuluje wizyty i synusia :)

Dziewczyny dzisiaj chyba pierwszy raz, dzidzia do nas zapukała :) Tak nam sie wydaje. Leżałam na plecach i czułam takie puknięcie na dole w brzuchu :) Zawołałam męża i on przyłożył rękę i też czuł te puknięcia :) Świetna sprawa:) Mam nadzieję, że to pierwsze ruchy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia !!! :) gratuluje zdrowego maluszka czekamy teraz na potwierdzenie płci zatem :-D

Kaha - suuuper uczucie prawda ?? :)

Ja jak kłade ręke to moj malec zastuka ale jak zawołam mojego R mały jakby truchlał nic nie reaguje (chyba czuje tWardą rękę ojca nad sobą :))

Do góry