reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

pustiszi - na pewno...już sie maluch boi tatusia;-).....hehe jeszcze tatuś bedzie go najbardziej rozpieszczał.

kasiu, kacha- gratuluje obydwu....i wizyty i kopniaków.

ale jak tak sobie patrzę....i tak patrzę, to ja będe na samym końcu......kto jeszcze nie wie co mu w brzuszku siedzi? sa takie mamuśki jeszcze? ja mam połowkowe w ostatnim tygodniu września i wtedy sie dowiem co mi tam tak stuka i puka....stresujecie mnie babole. Tak mi nie zależało wiedzieć-znać płci a jak wy sie tak wszystkie cieszycie i ekscyytujecie to mi łyso i też tak chce.

reklama
diablica- to ze znamy płeć (albo się domyslamy:p) to i tak nie daje nam gwarancji:) czasami lepiej pozno, niz sie rozczarowac i przestawiac na inna plec. Moj maz sie na lekarza denerwuje bo nic nie mowi,a ja go rozumiem, nie chce w blad wprowadzac rodzicow i moim zdaniem to jest ok:)
mnie juz trzy razy mowil: "no chyba plec mozna juz stwierdzic. Albo nie, na nastepnym usg lepiej" ;p

Kasia święte słowa! Diablica dowiesz się tak na pewno i będziesz spokojniejsza! Ja tak chciałam wiedzieć i teraz w sumie i tak nic nie wiem... bo to że zapowiada się chłopak nie znaczy ze mu coś nie odpadnie... a powiem ci że jestem strasznie ciekawa co tam nosisz :-D Nie wiem czemu chłopaka czuję :-)

Pustiszi Konrad też tak robił! Co mojego zawołam to ten cicho... Maluszek teraz całe szczęście nie szczędzi kopniaków tacie :-D

Kasia
już wpisuję na listę!

Pustiszi - cudowna sprawa :D Czuć jakby gulki od kopniaka na skórze się robiły:) Ale nie widać ich jeszcze bo to zbyt mała siła :) Obym częściej to czuła :)

diablica ja tez jeszcze nie wiem ...w sensie moj brat weterynarz stwierdził płec---ale czy taka będzie...nie wiaodmo...moze 27 sierpnia sie dowiem...a jak nie to na ppocztaku wrzesnia dopiero....wiec ja ani płci...ani kopniaków...

Ikasiu- no w tej konkurencji mamy remis....bo ja czuje ruchy[daleko im do kopniaków] ale ty masz usg na poczatku wrzesnia ja na koniec;-)...a w między czasie na bank poczujesz swojego kropeczka

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, Dziś dzidziol chyba znów się odezwał i to kilka razy.
Obie Kasie-gratuluję wizyt i kopniaków.
Diabełku-ja też nie znam płci. I też pod koniec września USG połówkowe. Mam jeszcze wiyztę pod koniec sierpnia więc może wtedy się czegoś dowiem.

reklama
Ja jak kłade ręke to moj malec zastuka ale jak zawołam mojego R mały jakby truchlał nic nie reaguje (chyba czuje tWardą rękę ojca nad sobą :))

Haha Pustiszi ja zawsze powtarzam mojemu m że bobas po prostu robi sobie z niego jaja i sprawdza czy ojciec ma refleks i zdąży dolecieć;) Ale muszę mu o tej twardej ręce powiedzieć żeby go trochę podbudować;)

Kasiom też serdecznie gratuluję, Grudnióweczka, super że malec daje o sobie znać:)

Diablica, ja też jeszcze nie wiem kto mieszka w brzuszku ale mam nadzieję i straaaasznie bym chciała żeby już we wtorek to się zmieniło:-)

Do góry