reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

hehe Blanka ja pierwsza mam USG bo 21 sierpnia idę na połówkowe 3D do kliniki prywatnej i myślę że tam już potwierdzą płeć na 100% :-D Chociaż ty masz niedługo po mnie wizytę!

U mnie pewnie potwierdzi się ten facet ale jednak czuję wewnętrzną potrzebę zobaczenia tego na własne oczy... ta ciąża jest zbyt inna by dać mi spokój...

No ale trzymam kciuki żeby dzieci były zdrowe! Bo choć marzą nam się różne płcie to jednak najważniejsze że w ogóle możemy zostać mamami :laugh2:

Kasia
czekamy na wieści!!

reklama
Fifka, blanka to ja ostatnia mam wizyte bo 28.08
Mi tez nie daje spokoju to ze nic sie nie pokrywa z tamtymi ciazami.
jeszvze 11 dni i bede pewna:-)

No to mamy odliczanie:) Mnie jeszcze sny mylą:) Bo dwa razy snilo mi sie ze córka, a raz moj zmarły tata powiedział,ze to chłopiec i ze jemu tak bardzo marzy sie by nadać mu imię Patryk:) Jakoś wierze w sen o chłopcu przez tego tate '

Właśnie taki dylemat mam troszkę . Mi Patryk sie podoba mojemu Marcinowi tez:) Ale z drugiej strony tak sie wszyscy do Filipa przyzwyczaili ... Tylko ten sen cały czas mam w głowie;

Ja też wyśniłam synka... śniło mi się jak go rodzę (kiedy jeszcze nie wiedziałam co noszę) i po porodzie nie mogłam wymyślić imienia a położne wtedy nadały mu na imię "Noan" Taka była zła że po przebudzeniu zaczełam szukac jakiegoś imienia dla chłopca bo przestraszyłam się takiej sytuacji. - która jest iracjonalna bo w szpitalu nie podaje się imienia...

Noan mówisz:) Dobre!Mi raz śniło sie ze rodziłam o 9.15 rano dziecko z waga 3780g i mowie do położnej że chce zobaczyc Filipka a ona ależ to córcia:)A raz ze poszłam na USG i Pytam o Filipa a lekarka a kto powiedzial,ze chłopak ? Proszę kupić różowe skarpetki:) No a potem sen z tata i teraz cisza.

mi za każdym razem śni sie że to chłopak...ostatni był taki że urodziłam w domu i zabrali karetką dziecko do szpitala ale mi nie powiedzieli o urodziłam...i w szpitalu chce zobaczyć dziecko a oni sami bardzo nie wiedzieli ktore moje i co za płeć...ale w końcu dostalam na rece duuużego ślicznego chłopaka...zobaczymy czy te nasze sny prorocze są.

miałam w pierwszej ciazy sen o tym że bede miala corke i że bedzie tak płakać ze nikt nie mogł ja uspokoic...sprawdzilo sie w 10000%

reklama
Mnie się dziecko nie śni :-( Za to mojemu M. ciągle, chłopiec, ale Wy mi wywróżyłyście dziewczynkę... Też już strasznie ciekawi jesteśmy. Wizyta 27. Może się wyjaśni :-)

Do góry