reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kaha gratuluję!! No i zazdroszczę potwierdzonej córuni :-) Duża już z niej panienka!!
Listę uzupełniłam :-)
Listę uzupełniłam :-)
kasia150491
Mamusia synusia:)
kaha- gratuluje udanej wizyty i duzej coruni
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie: ta niestrawnosc przeszla, dzis juz dobrze sie czuje i jem normalnie, ale jakas godz temu zmierzylam temperature i mam 37,5. Nie wiem czy poczekac jeszcze czy juz smigac na dyzur lekarski. Pije wode, herbate takze odwodniona nie jestem,ale nie wiem czemu ta temp dopiero na drugi dzien podskoczyla... co radzicie?
Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie: ta niestrawnosc przeszla, dzis juz dobrze sie czuje i jem normalnie, ale jakas godz temu zmierzylam temperature i mam 37,5. Nie wiem czy poczekac jeszcze czy juz smigac na dyzur lekarski. Pije wode, herbate takze odwodniona nie jestem,ale nie wiem czemu ta temp dopiero na drugi dzien podskoczyla... co radzicie?
diablica3010
mama na cały etat
zgadzam sie z blue...to jeszcze nie gorączka...u ciezarnych jest inaczej bo my stale mamy podwyższoną temp. jak bedzie wyżej wtedy reaguj..a narazie odpoczywaj.ale jak sie bardzo martwisz zaadzwoń na izbe i sie spytaj co robić
kasia150491
Mamusia synusia:)
dziekuje dziewczyny!
Akuku
Fanka BB :)
Kasiu nie martw sie wymiotami jesli nie dzieje sie to codziennie to maluszkowi nie zaszkodzi.
Zreszta tyle kobiet w ciazy wymiotuje, niektore nawet cala ciaze. Puki odwodniona nie jestes to po za Twoim zlym samopoczuciem to maluchowi nic nie jest, tam ma milo cieplo wiecznie najedzony hehe.
Kaha super ze core potwierdzili, a kiedy mialas pierwsze usg na ktorym powiedzieli plec ??
Duza juz kruszynka ;-)
A ja sie caly czas zastanawiam czy to chlopiec czy jednak dziewuszka.
Aa jeszcze 11 dni od jutra, odliczam codziennie !! Masakra hehe.
Zreszta tyle kobiet w ciazy wymiotuje, niektore nawet cala ciaze. Puki odwodniona nie jestes to po za Twoim zlym samopoczuciem to maluchowi nic nie jest, tam ma milo cieplo wiecznie najedzony hehe.
Kaha super ze core potwierdzili, a kiedy mialas pierwsze usg na ktorym powiedzieli plec ??
Duza juz kruszynka ;-)
A ja sie caly czas zastanawiam czy to chlopiec czy jednak dziewuszka.
Aa jeszcze 11 dni od jutra, odliczam codziennie !! Masakra hehe.
reklama
Kaha gratulacje coreczki super!!!, widzialam ze mieszkasz we Wrocławiu a w jakiej dzielnicy jesli mozna wiedziec?Bo ja tez we Wrocku.
Akuku no to masz rzeczywiscie ekscytujace 2 tyg, ciekawa jestem czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka.
Akuku no to masz rzeczywiscie ekscytujace 2 tyg, ciekawa jestem czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka.