reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

no ja wlasnie glupio nei maam zadnego przeczucia co do twojego adriana bo sie przyzwyczailam juz ze ma byc adrian i chyba on tam jest tak mi sie zdaje ;) ale no zobaczymy :)bo on taki silny jak na chlopa przystalo hah ;)
a moja tesciowa wyjechala na 5 dni zabrala psa wiec troche spokoju :) heh oczywiscie nei dzieki temu ze nei mam psa a o tesciowa chodzi ;))

reklama
Fifka to trzymam kciuki bu gink jutro wstala prawa noga, moze niech ja m do orgazmu doprowadzi, bedzie milsza hehe.
No mnie moj maluszek slabiutko kopie I zadko jakos.

Blue no mi sie dzis snilo ze bylam na usg I ze cora bedzie hehe a sen tak autentyczny ze jak sie obudzikam to w pierwszym momencie chcialam szukac zdjec z usg hehe.
Ojj jak ja byk chciala ta corunie heh.
Ale ja jeszcze ponad dwa tyg. Do wizyty.

Trzymam kciuki za wszystki wizytujace jutro.

Dzieki dziewczyny, jutro postaram sie jak najszybciej dac Wam znac. dzisiaj mam urodzinki , wiec moze dostane jutro prezent urodzinowy w postaci dziewczynki w brzuszku:)Ja tez slabo czuje ruchy , raz mocniej raz slaniej, jeszcze nic konkretnego.

Sylka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Ja też mam urodziny w tym tygodniu więc liczę na prezencik.. no ale zobaczymy :-D

Akuku tobie bardzo życzę córeczki... ja mam jeszcze jeden strzał i mogę sobie wyobrazić jak bardzo takiej małej dziewuszki pragniesz!

Blue hehe pewnie się potwierdzi syn :-D ale mi już obojetne tyle że chce mieć taką "pewność" na kogo mam czekać :tak:
A co do psa i teściowej to uśmiałam się :-D

Malinka, julianka: gratuluj chłopców i wizyt :)

malinka: co do córeczki tatusia - mój m. przy pierwszym dziecku baaardzo chciał dziewczynkę, bo marzyła mu się córeczka tatusia. Dziewczynka jest, ale niestety dla mojego m. całkowicie mamusina - żyć beze mnie nie może - zawsze i wszędzie musi być mama i to moje oczko w głowie najkochańsze ;)
wiec mój m. stwierdził, że z tymi córeczkami tatusiowymi to jakaś lipa - teraz chce syna i jak mówi do brzuszka to zawsze jest "junior", choć mi się zdaje, ze jednak nie tym razem "junior", bo ciąża taka sama jota w jotę jak poprzednia - mdłości całe 3 miesiące, odrzut na mięso na 3 km praktycznie do teraz..

Blue: a ty co u mnie wróżysz, jak masz takie dobre statystyki?;P
vinga: miłego wypoczynku!
sylka, ikasia, fifka: dobrych wieści z wizyt - tych upragnionych córek w takim razie, bo chłopców u nas pod dostatkiem:)

dziewczyny ogromne kciuki za dzisiejsze wizyty i zycze i syneczków i córeczek - wedle marzeń:)

Sylka wszystkiego najlepszego i udanego prezentu urodzinowego
Fifka tobie tez zycze juz super prezentu na dzisiejszej wizycie

reklama
aga, no zobaczymy, jak się urodzi :) mam nadzieję, że już mu nic nie odpadnie i na następnej wizycie nie wyjdzie, że jednak dziewczyna bo już więcej zmian nie zniosę ;)

dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty! oby dzieciaczki nie były wstydliwe

sylka, wszystkiego najlepszego!

Do góry