reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Piękne te Wasze dzieciatka, szkrabki malutkie.

Ja wizyte ma 08.07, nie moge sie doczekac. A dzisiaj czuje łaskotanie od czasu do czasu.

Ja po wizycie:tak:
Usg nie miałam bo za wcześnie,ale na monitorze Pani doktor sprawdzała tętno więc przez sekundę widziałam naszego dzidziulka:-) (nadal jedno:-D)
Jak na "zastępczego" lekarza to fajna wizyta była(pomijając godzinne opóźnienie).Mam założoną kartę ciąży,P.doktor pobrała cytologie do badania...Waga aż mnie zaskoczyła bo w miejscu stoi od poczęcia:szok:
A nie miałam żadnych wymiotów ani nudności-wręcz jem na potęgę:-D
Ze złych wiesci to taka ze mam złe wyniki moczu...w posiewie wyszły bakterie coli...:baffled:ale na razie gin chce się wstrzymać do 12 tyg z wyeliminowaniem tego(pewnie antybiotyk będzie) bo na razie to za groźne dla dzidzi...kazała tylko kupić jakiś lek z ulotki(ale dla mnie to trochę pic takie leki...)
Następna wizyta 18.07

hehe nie mam zamiaru się nigdzie stąd przenosić jeśli się zgodzicie :)
A termin mam przesunięty bo małe jest cały czas tydzień "poźniejsze" niż OM, także muszę suwaczek poprawić..

oto fotka mojego grubego i tłustego fasola :) (słowa mojej gin:) )

vinga - wpisz mnie proszę na 17 lipca na przezierność..

17 lipca - ivi - badanie genetyczne

Załączniki

• 7tc-min.jpg
    7tc-min.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 40
Ale super fotki :)

ja w końcu się doczekałam i wizytuję jutro o 17.15. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z fasolką i że też będę się cieszyła takim zdjęciem jak Wy :)

reklama
Do góry