reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Piękne te Wasze dzieciatka, szkrabki malutkie.

Ja wizyte ma 08.07, nie moge sie doczekac. A dzisiaj czuje łaskotanie od czasu do czasu.

Ja po wizycie:tak:
Usg nie miałam bo za wcześnie,ale na monitorze Pani doktor sprawdzała tętno więc przez sekundę widziałam naszego dzidziulka:-) (nadal jedno:-D)
Jak na "zastępczego" lekarza to fajna wizyta była(pomijając godzinne opóźnienie).Mam założoną kartę ciąży,P.doktor pobrała cytologie do badania...Waga aż mnie zaskoczyła bo w miejscu stoi od poczęcia:szok:
A nie miałam żadnych wymiotów ani nudności-wręcz jem na potęgę:-D
Ze złych wiesci to taka ze mam złe wyniki moczu...w posiewie wyszły bakterie coli...:baffled:ale na razie gin chce się wstrzymać do 12 tyg z wyeliminowaniem tego(pewnie antybiotyk będzie) bo na razie to za groźne dla dzidzi...kazała tylko kupić jakiś lek z ulotki(ale dla mnie to trochę pic takie leki...)
Następna wizyta 18.07

hehe nie mam zamiaru się nigdzie stąd przenosić jeśli się zgodzicie :)
A termin mam przesunięty bo małe jest cały czas tydzień "poźniejsze" niż OM, także muszę suwaczek poprawić..

oto fotka mojego grubego i tłustego fasola :) (słowa mojej gin:) )

vinga - wpisz mnie proszę na 17 lipca na przezierność..

17 lipca - ivi - badanie genetyczne

Załączniki

• 7tc-min.jpg
    7tc-min.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 47
Ale super fotki :)

ja w końcu się doczekałam i wizytuję jutro o 17.15. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z fasolką i że też będę się cieszyła takim zdjęciem jak Wy :)

reklama
Do góry