reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Pustiszi jak byłam w ciąży Natanielem to lekarz na kazdej wizyt mówił mi ze starszny wierioch z malenstwa , ze dawno takiego nie widział :) a potem dodał, ze zazwyczaj chłopcy są tak bardzo aktywni w brzuszkach :)

Ja jak tylko poszłam na usg kontrolne i nie wiedziałam o ciąży, ginka mówi no chyba jest ciąża ja :szok: szok i na monitor i w myśli a to "siurdaczek" malutki noo.... 1 myśl że chłopak i tak czuję do dziś ale dziewczynkę będe kochać równie mocno wiadomo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kurcze dziewczyny czytam Wasze relację i ryczę dosłownie < a w robocie jestem:rofl2:>, wzruszyłam się bo z taka miłością piszecie o bąbelkach. Cieszę się z Wami i bardzo gratuluję.
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj.
Vinga ja mam wizytę 1 lipca. Jakbyś mogła dopisać to będę wdzięczna. To taka kontrolna wizyta.

Hej!! Ja na chwilę bo mój mały chory... :( zajrzę wieczorem jak zaśnie...

Kilka zdjęć mojego bobasa!

usg.jpg

Maluch ma prawie 6 i pół cm. Wszystkie parametry w porządku :-D Płci nie chciało pokazać... no ale trudno, szyjkę mi mierzyła i ma 43mm więc bardzo ładnie. Oby się tylko nie skracała. Mam cały spis parametrów ale nie będe wszystkich spisywać. Jedynie przezierność karkowa mniej niż 1cm więc idealnie :tak:

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 63
Oto moje 4 cm szczescia Na drugim zdjeciu widac stopke A na piserwszym ma raczke przy buzce.
Maluszek ma przepukline pempkowa ale powinma zniknac za 10 dni

Fifka, Akuku, Pustiszi - ale rosną dzieciaczki! cieszę się, ze wszystko jest jak najlepiej!

Ostatnia edycja:
aaaaa/...jakie te Wasze bąbelki już duże....teraz to już wogole się nie doczekam mojej wizyty......a tu trzeba czekac do 2.07:-D:-D:-D

Fifka, Pustiszi, Akuku - siuper!!!!! Takie wiadomosci to bym chciala czytac caly czas. Czytam i placze...

u mnie wszystko ok, ale chyba powinnam przenieść się do lutówek :) termin mam na 8 lutego. Maluszek 1,5 cm, fikał już na boki :D

reklama
gratulacje ivi :) No cos Ty...zostan z nami :) to tylko termin :) zawsze sie moze zmienic...A poza tym tylko 2% kobiet rodzi w wyznaczonym terminie - podobno :-)

Ostatnia edycja:
Do góry