reklama
Akuku ja swoje dziecie widzialm 3 razy i to na dość starym sprzęcie ktory sie chowa w porównaniu z tym co dziewczyny maja widać oczywiscie zarysy gdzie co jest ale lekarz musiał mi tłumaczyć co w danym momęcie oglądamy bo nie potrafiłam rozróżnić . Któraś z mam chyba Salii wystawiła zdjęcie bułeczki swojej córci i doskonale na nim widać co przedstawia a mnie lekarz pokazywał na monitorze i ni choroby nie mogłam sie dopatrzec co to jest !!!
ja sobie tłumaczę ze bede miała ogromna niespodziankę jak zobaczę corcie pierwszy raz a z Julia miałam podwójna niespodziankę bo nie znałam płci dziecka chciałam corcie a gin na połówkowym usg stawiała na chłopca a na usg w 34 tyg mała tak nóżki zaciskała ze nie dało rady podejrzec nic wiec na synka sie nastawiłam a tu masz córeczka !!!!
Szkoda tylko ze tych badań masz tak mało ale najwazniejsze zeby dziecko zdrowe sie urodziło tak będzie i u Ciebie Kochana wiec głowa do góry uważam ze i tak miałas dużo stresów i dzielna jesteś kobieta wiec teraz aby tylko do porodu i potem życzę samych szczęśliwych chwil !!!!!!!
ja sobie tłumaczę ze bede miała ogromna niespodziankę jak zobaczę corcie pierwszy raz a z Julia miałam podwójna niespodziankę bo nie znałam płci dziecka chciałam corcie a gin na połówkowym usg stawiała na chłopca a na usg w 34 tyg mała tak nóżki zaciskała ze nie dało rady podejrzec nic wiec na synka sie nastawiłam a tu masz córeczka !!!!
Szkoda tylko ze tych badań masz tak mało ale najwazniejsze zeby dziecko zdrowe sie urodziło tak będzie i u Ciebie Kochana wiec głowa do góry uważam ze i tak miałas dużo stresów i dzielna jesteś kobieta wiec teraz aby tylko do porodu i potem życzę samych szczęśliwych chwil !!!!!!!
Akuku
Fanka BB :)
Ania w moim miescie w uk nie bylo wtedy zadnej prywatnej kliniki, ja zawsze mialam cos do zlatwienia w pl, albo znalazlam mega tanie bilety...i wtedy prywatnie usg 4d.
A teraz nie mailam kasy wiec nie latalam.
Magsus, no ja sie nie stresuje tak bardzo...choc wiadomo mam mysli glupie bo mi nawet nie sorawdzili noska i faldy karkowej w 12tyg bo tak sie maluch ustawil niestety.
Jeszce kilka tygodni i zobacze malenstwo...
Mowisz ze mial byc chlopiec a wyszla dziewuszka...oj jak ja bym chciala by u mnie dziewuszka wyszla.tzn oczywiscie najwazniejsze zdrowko, ale fajnie by bylo miec corcie. Hehe
A teraz nie mailam kasy wiec nie latalam.
Magsus, no ja sie nie stresuje tak bardzo...choc wiadomo mam mysli glupie bo mi nawet nie sorawdzili noska i faldy karkowej w 12tyg bo tak sie maluch ustawil niestety.
Jeszce kilka tygodni i zobacze malenstwo...
Mowisz ze mial byc chlopiec a wyszla dziewuszka...oj jak ja bym chciala by u mnie dziewuszka wyszla.tzn oczywiscie najwazniejsze zdrowko, ale fajnie by bylo miec corcie. Hehe
Akuku ja miałam robione to badanie na przeziornosc karkowa i powiem Ci ze stresu co nie miara bo nt wyszło większe niż granica skierowanie do szpitala na ponowne badanie co potwierdziło wyższe nt test Pappa mi zrobili ktory mnie oddalił od grupy ryzyka ale dostałam mimo to skierowanie do przychodni genetycznej zeby wykonać to inwazyjne badanie czyli nakłucie brzucha. Czekałam długo najpierw na wynik tesu Pappa potem na wizytę w przychodni w sumie prawie 2 miesiące stresu i płaczu okazało sie lekarz cos sie pomylił w obliczeniach i nt jest w granicach normy wiec żadna punkcja nie będzie konieczna !!!przez te 2 miesiące oczytalam sie o tych chorobach i mało sama zawału nie dostałam . Wiem ze teraz to podstawa to badanie ale ile kobiet jest przekonanych ze dziecko będzie chore a zdrowe sie rodzi!!!
Co do płci to wiesz trzymam kciuki jesli pragniesz córeczki znam kilka przypadków gdzie na usg był na 100% chłopiec a rodziła sie dziewczynka a Ty nie wiesz wogóle wiec szansa albo inaczej nadzieja jeszcze większa !!!
a jak u Was w rodzinie tzn moze rodzeństwo Twoje i męża ?? U mnie przewaga dziewczyn bo mam 3 siostry i brata a R ma brata i siostrę wiec 4 dziewczyny na 3 chłopaków i my będziemy mieli 2 dziewczynki. W sumie niewiem czy tak mozna to interpretować ale u nas sie sprawdziło
Co do płci to wiesz trzymam kciuki jesli pragniesz córeczki znam kilka przypadków gdzie na usg był na 100% chłopiec a rodziła sie dziewczynka a Ty nie wiesz wogóle wiec szansa albo inaczej nadzieja jeszcze większa !!!
a jak u Was w rodzinie tzn moze rodzeństwo Twoje i męża ?? U mnie przewaga dziewczyn bo mam 3 siostry i brata a R ma brata i siostrę wiec 4 dziewczyny na 3 chłopaków i my będziemy mieli 2 dziewczynki. W sumie niewiem czy tak mozna to interpretować ale u nas sie sprawdziło
Marika30708
Fan(ka)
MAGSUS ja nawet czytalam ze z amniopunkcji wyszlo, ze dziecko jest chore a urodzilo sie zdrowe.
Ile to stresu dla rodzicow
Ile to stresu dla rodzicow
Marika30708
Fan(ka)
u nas to tak, mama ma 2 corki, tesciowa 2 synow. U szwagra chlopczyk i 3 dziewczynki a u mojej siostry parka. Ale ja mysle ze nie ma na to reguly. Bardziej moment wspolzycia i szereg innych czynnikow
reklama