reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
część kobitki! Wszystkim babkom które są po udanych wizytach oraz mają dobre informacje (wyniki) - gratulacje!!! Za wszystkie pozostałe trzymam kciuki&&&&& Szczególnie Anisen i Magsus trzymajcie się kochane

Ja po wczorajszej wizycie nie byłam w stanie napisać bo po 23 było. Wszystko ok. szyjka trzyma zamknięta. Dziecko rozwija się ok i ma podobno 2800. Nie wiem czy wierzyć w tą wagę bo już raz mój gin się pomylił a ta waga na 34t i 1dzień to dość dużo. KTG ok. miałam pobierane też wymaz na paciorkowca.
Nie wiem - jak tak czytam że u was lekarz sprawdza każdą kosteczkę to zastanawiam się czy moje dziecko i ja jesteśmy dobrze przebadane, Mój lekarz aż tak go nie ogląda na tym usg, zwłaszcza odkąd jest już za duży by oglądać go całego na ekranie.
Mam nadzieję że jest tam wszystko ok i ze mną i z Wojtusiem.

U nas jelitówka też zaatakowała. Oliwia wymiotuje i blada leży pod kołderka i kocem a i tak jej zimno. Obym sie nie zaraziła :no:

Ealma , Dona dużo zdrówka dla dzieciaków!!! Oby szybko przeszło.

Gratuluje wyników dobrych oraz wizyt udanych :)

Calineczka, trzymaj sie kochana, wiem troszke co przeżywasz .

Nie ma Anisen ??

Dziewczyny wszystko bedzie dobrZe kazda z nas odetchnie gdy dziecko sie urodzi... dopiero zacznie rozwijac dobrze .... Wierzmy w to wszystkie nasze dzieci beda zdrowe bo tak i juz!!

jak ma ktoras czas Odyseja życia - Czas narodzin - program tv. Odcinek 3 - VOD

ja jestem mega zdziwiona... kobita od 32 lezy i podtrzymuja jej ciaze , a w 36 i 2 dni wywoluja porod ... bez podania przyczyny przajmniej w filmie, ale wyglada ze nie ma komplikacji :| dziwna ta francja ... zamiast poczekac juz az sam dziec bedzie chcial wyjsc to jeszcze wywoluja przed koncem 37

Ostatnia edycja:
Kasieńka - ja dzisiaj jak jakaś masochistka obejrzałam program porodówka na TLC.... kurcze znęcam się sama nad sobą ....
Zostało mi równo 2 miesiące .........

Kurcze nie ma nikt kontaktu z Anisen?

reklama
Do góry