reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Anisen trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!!!

Calineczka na pewno te trzy tygodnie będą się dłużyły, ale ja wierzę, że wszystko będzie dobrze! Postaraj się myśleć pozytywnie, to będziesz się troszkę lepiej czuła!

milusia to fajnie, że miła położna się trafiła;-) czyli może miałaś cytologie albo do GBS już pobierane...

cleopatra, agagsm, magsus kciuki za dzisiejsze wizyty!!!

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam , ale wszystkim dobrze życzę!:tak:

kurcze teraz i o Anisen się strasznie martwię...

bardzo Wam dziękuję za wsparcie... moja mała Księżniczka... jest taka śliczna - mam nadzieje że nic ją nie boli...

Ostatnia edycja:
Calineczko kochana będzie dobrze musi być:tak:, choć rozumiem to, ze się martwisz, sama pewnie martwiłabym się na Twoim miejscu, ale my tu całym forum z naszymi maluchami w brzuszkach trzymamy za Was kciuki i dlatego MUSI BYĆ DOBRZE:tak:

Anisen pewnie już po wizycie jesteś, mam tylko nadzieję, ze uspokoiła Cię wizyta u kardiologa.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt

I ja podam wymiary mojego słoneczka Martynka urodzona 5 dni po terminie 3310 g i 54 cm, obwód główki 33. Poród 1 faza 7 h, 2 faza pół godzinki zakończony cc.

Grudnióweczka tak czytam, że przy porodzie Olci miałaś jeszcze gorzej ode mnie:szok: bo ja też 2 w 1 <w sensie do 10 cm sn a w końcówce cc>, ale tak długo Cię trzymali z tymi partymi, biedaku nasz*

Calineczka i Anisen . Myślami jestem z Wami ! Oby było dobrze z maluchami. Wierze w to.
Trzymam za Was mocno kciuki.

Ja widzialam sie z moja ginką , po kolejnym powtorzeniu badania płytek mam 102 wiec o dziwo zle nie jest! mam juz nastepne skierowanie na wizyte za tydz, chce sprawdzic dla pewnosci te płytki jeszcze raz. Ale jak sie ciesze":)

Anisen Calineczka trzymam kciuki i modlę sie za wasze skarby !!!

ja po wizycie i oczywiscie jak zwykle nic dobrze nie jest dostałam skierowanie do szpitala zeby polezec !!!! Heh a dziecko z kim mam zostawić kur..... Szyjka 0,5 cm brzuch twardy jak głaz ciśnienie 140 / 108 dostałam leki mam brać jakiś dopenyt 2*1 tabletkę znowu bakteria w moczu i czopki dowcipne wymaz z pochwy i odbytu bo cos muszę mieć skoro w posiewie nie wychodzi :( zwiększyła nospe do 5 tab na dobę 2/2/1 ech az boje sie co będzie po usg skoro ostatnio nie mam wogóle dobrych wieści
ikolejna wizyta 9.12

reklama
Calineczko musisz wierzyć że będzie dobrze, trzymam kciuki za Twoją malutką!

Magsus a kiedy masz się położyć? Taka krótka szyjka i jeszcze skurcze ja bym się nie zastanawiała i się kładła zaraz chociaż rozumiem, że teraz musisz opiekę dla starszej zorganizować.

Do góry