reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Calineczko- wiem,ze ciezko jest sie nie denerwowac,gdy slyszy sie cos takiego od lekarza,ale jeszcze nic na 100% potwierdzone nie jest. Poczekaj spokojnie do wizyty, trzeba dalej dbac o malenstwo,moze ten caly stres na darmo i wszystko jest ok. Czasami usg i lekarz niepotrzebnie nas straszy...
Tule Cię mocno i trzymam kciuki za twoja kruszyne! ;-)

reklama
CALINECZKA oczywiscie dziewczyny maja racje..ale widzę ze juz nastawienie die troszke zmienilo..i bardzo dobrze...zreszta na pewno okaze sie ze z dzidzia wszystko ok...a ja wychodze z założenia ze lepiej sprawdzic;)

Ja dzisiaj oddalam krew i mocz... W poniedzialek wyniki...mam nadzieje ze nie mam zatrucia ciazowego:(

Gratuluje wszystkich wizyt,, trzymam kciuki za kolejne, oby same pozytywne wiesci!!!!!!

Calineczko, glowa do gory, po pierwsze sprzet lekarza jak sam przyznal nie najlepszy, a po drugie nasze dzidziolki jeszcze sie rozwijaja I czasami cos widac na usg a pozniej to znika bo zakonczyl sie process tworzenia, tak bylo z moja Amelka, na jednym usg byla jakas cysta w glowce, a na kolejnej juz jej nie bylo, I to podobno zdarza sie bardzo czesto , wiec sie nie denerwuj !!!! Caluski

calineczko nasza nei martw sie bo tylko nerwow sie z malutka najecie!!! :( wszystko napewno okaze sie ze jest w porzadku z jej główka !! a ty duzo pij to wód bedzie wiecej ;* i pamietaj ze spokuj tylko nas uratuje :*****

dziewczyny kciuki za wizyty :****

dona dziekuje ale nei mialam wyników dzis z kim mnie pomylilas ?:D:-D

Ivi gratki udanej wizyty !

Calineczka myślami jestem z Toba ! Musi byc dobrze. Jak dziewczyny piszą nie zaglądaj w google, tam najesz sie niepotrzebnie nerwów! Wizyta w Lublinie wszystko wyjaśni . Trzymam kciuki oby było jak najbardziej wszystko OK. Mam nadzieje,ze wrócisz z dobrymi wieściami!

Ikasia zaciskam kciuki za wyniki badań.

Ja wczesniej chcialam sie odezwać , ale nie wiem dlaczego nie mogłam dostać sie na forum:szok:
U mnie sprawa przedstawia sie tak- od rana jak dzwoniłam do położnej (bo to z nią mialam sie kontaktować ) nie było jeszcze wyniku. Powiedziala ze zadzwoni jak tylko bedzie. No i jak zadzwoniła ze odebrała wynik to mojej gin juz nie było. Wiec skonsultowała moj wynik z ordynatorem -ten stwierdził ze nie pali sie i mam z moją lekarką obgadać sprawe po niedzieli. Najlepiej w czwartek w poradni. Ona zadecyduje wtedy czy mnie kladzie na oddział, zapewne mnie połozy bo juz wczoraj miala taki zamiar. A wynik nie polepszył sie niestety!

Wlasnie wrocilam od ogolnego. Musialam isc bo juz z ta krtania itd...wysiedziec nie moglam...
I.....Kurna woda sama nie wiem czy mam plalkac czy sie smiac :) :) :) Wole to drugie (tak dla zdrowotnosci :)) Bbo sie okazalo ze mam nie dosc ze zapalenie krtani to jeszcze ostre zapalenie zatok!! Ja to jestem normalmnie szczesciara...Ahaaaaaa...ale mam tez jedna pozytywna wiadomosc :) Pierwszy raz od 3.5 m-ca moje siuski sa czysciutkie jak lza :) I cale szczescie bo nie wiem czy bym takiego hattricka wytrzymala :)
Poki co - jak zwykle - amoxycyklina na tydzien I sie zobaczy co dalej...Ale przynajmniej jakis ruch w ktoras strone...

A po dejscie mojego lekarza do zwolnienia nastepujace:
-panie doktorze, mam zostac w domu?
- hmmmm, jak ci sie nic nie poprawi do poniedzialku to przyjdz w poniedzialek po 10-tej po zwolnienie...nie bede teraz drukowal bo szkoda papieru ;p

juliana na bank będziesz miała geniusza :tak:

_Hope planowałam tu u nas w mieście (ok 100 do Lublina) i mam nadzieję, że tak będzie... bo jak coś trzeba szukać kliniki

Ikasia na bank wyniki będą jak najbardziej pozytywne.

Blanka87 czekam na wieści, żer jednak jest lepiej

anbas gratuluję siuśków :-) co do zatok też non stop mnie łapią mi pomaga sprzątanie urządzeniem na parę i inhalacja z solą morską

jesteście kochane - cieszę się, że Was mam :*

reklama
Ja też już po wizycie, siuśki pełne jakiś bakterii, hemoglobina 10 , ogólnie marnie, znowu ampułki feroplex z nadzieją że morfologia już gorsza nie będzie, ale są też dobre wieści, szyjka trzyma solidnie, nic się nie skraca, a mały waży 3,100:eek: to akurat nie wiem czy jest zabawne , jak tak dalej pójdzie to siłami natury nie wylezie ;-)

Do góry