reklama
vanilii
Zaangażowana w BB
anbas kciuki za glokozę &&&&&&&&&&&&&& mnie to też jednak czeka mam skierowanie, a miałam nadzieję, że mnie ominie
kasia kciuki dla ciebie, za szybki powrót do domku &&&&&&&&&&&&
monika9 to super, że masz już 100% pewność, że Zośka będzie Zośką, co do badań to mam nadzieję, że jakoś się wyniki poprawią, dostałaś jakieś leki
ja również mam ostatnią wizytę w grudniu, później będę się zgłaszać do mojego lekarza w szpitalu
vinga sorki ale jednak udało mi się dziś dojechać do mojej gin, tylko narobiłam ci kłopotu, namieszałam, ale przy okazji zapisz mi kolejną wizytę kontrolną z USG na 18.12. to będzie ostatnia
A więc dzisiejsza wizyta udana, przez te 4 tygodnie przytyłam 1kg, jestem w szoku, bo ostatnio przez 4 tygodnie przytyłam 4kg, czyli mam na +9kg :-), szyjka zamknięta, ma ponad 4cm, dostałam skierowanie na morfologię, mocz i na pyszną glukozę. U maleństwa wszystko w porządku, podczas USG machało rączkami i mniam mniało coś w buzi, nawet język bąbel pokazał, jest już główką w dół i mam nadzieję, że tak zostanie, waży już 1033g i uwaga na 100% będzie dziewczynka
kasia kciuki dla ciebie, za szybki powrót do domku &&&&&&&&&&&&
monika9 to super, że masz już 100% pewność, że Zośka będzie Zośką, co do badań to mam nadzieję, że jakoś się wyniki poprawią, dostałaś jakieś leki
ja również mam ostatnią wizytę w grudniu, później będę się zgłaszać do mojego lekarza w szpitalu
vinga sorki ale jednak udało mi się dziś dojechać do mojej gin, tylko narobiłam ci kłopotu, namieszałam, ale przy okazji zapisz mi kolejną wizytę kontrolną z USG na 18.12. to będzie ostatnia
A więc dzisiejsza wizyta udana, przez te 4 tygodnie przytyłam 1kg, jestem w szoku, bo ostatnio przez 4 tygodnie przytyłam 4kg, czyli mam na +9kg :-), szyjka zamknięta, ma ponad 4cm, dostałam skierowanie na morfologię, mocz i na pyszną glukozę. U maleństwa wszystko w porządku, podczas USG machało rączkami i mniam mniało coś w buzi, nawet język bąbel pokazał, jest już główką w dół i mam nadzieję, że tak zostanie, waży już 1033g i uwaga na 100% będzie dziewczynka
vinga89
mamusia syneczków
Vanilii to fajnie, że jednak udało ci się dziś podejrzeć dzidzię, no i gratuluję, że w końcu mała panna się ujawniła a wizyta już dopisana
Reszcie dziewczyn też gratuluję
Kasia kciuki żeby szybko was wypuścili. I dawaj nam znać co u was słychać?
Fifka wieści od Dony nie ma??
wczoraj faktycznie jakiś fatalny dzień był, moja kuzynka tak samo do szpitala trafiła z jakimiś krwawieniami... na szczęście z dzieckiem wszystko ok
Reszcie dziewczyn też gratuluję
Kasia kciuki żeby szybko was wypuścili. I dawaj nam znać co u was słychać?
Fifka wieści od Dony nie ma??
wczoraj faktycznie jakiś fatalny dzień był, moja kuzynka tak samo do szpitala trafiła z jakimiś krwawieniami... na szczęście z dzieckiem wszystko ok
P
Pustiszi
Gość
Gratuluje udanych wizyt !!
ivi
uzależniona;) // I.2010
U nas też po wizycie same dobre wieści Szyjka zamknięta i długa (3,5cm, czyli ledwo ledwo się skróciła o 0,2). Mała waży już 874g Niestety oczywiście jest pupą w dole, ale ma jeszcze czas na fikołki więc jesteśmy spokojni.. w miarę
Teraz wizyta 13.11, więc proszę o dopisanie
co do wizyt, to u mnie o nich zawsze decyduje lekarz.. a nie że sobie "wybieram" :/ Normalnie "co miesiąc" (najdlużej 4 tygodnie), im bliżej końca tym częściej (co 3 tygodnie, potem co 2, a jak trzeba to co tydzień od 35tc KTG).
Teraz wizyta 13.11, więc proszę o dopisanie
co do wizyt, to u mnie o nich zawsze decyduje lekarz.. a nie że sobie "wybieram" :/ Normalnie "co miesiąc" (najdlużej 4 tygodnie), im bliżej końca tym częściej (co 3 tygodnie, potem co 2, a jak trzeba to co tydzień od 35tc KTG).
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Wieści od Dony są na dziale z informacjami ze szpitala. Przed chwila Dona napisała. Ja pewnie na forum zajrzę dopiero jutro i was nadrobię...
malinka1984
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt i zaciskam kciukasy za te, które muszą leżeć w szpitalu. Oby wszystko było dobrze i Was jak najszybciej wypuścili do domków!
u mnie wizyty po 36 tygodniu teoretycznie co 2 tyg, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu w okresie świąteczno-noworocznym...
u mnie wizyty po 36 tygodniu teoretycznie co 2 tyg, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu w okresie świąteczno-noworocznym...
vinga89
mamusia syneczków
Ivi gratuluję wizytki
reklama