reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
anbas kciuki za glokozę &&&&&&&&&&&&&& mnie to też jednak czeka mam skierowanie, a miałam nadzieję, że mnie ominie

kasia kciuki dla ciebie, za szybki powrót do domku &&&&&&&&&&&&

monika9 to super, że masz już 100% pewność, że Zośka będzie Zośką, co do badań to mam nadzieję, że jakoś się wyniki poprawią, dostałaś jakieś leki
ja również mam ostatnią wizytę w grudniu, później będę się zgłaszać do mojego lekarza w szpitalu

vinga
sorki ale jednak udało mi się dziś dojechać do mojej gin, tylko narobiłam ci kłopotu, namieszałam, ale przy okazji zapisz mi kolejną wizytę kontrolną z USG na 18.12. to będzie ostatnia

A więc dzisiejsza wizyta udana, przez te 4 tygodnie przytyłam 1kg, jestem w szoku, bo ostatnio przez 4 tygodnie przytyłam 4kg, czyli mam na +9kg :-), szyjka zamknięta, ma ponad 4cm, dostałam skierowanie na morfologię, mocz i na pyszną glukozę. U maleństwa wszystko w porządku, podczas USG machało rączkami i mniam mniało coś w buzi, nawet język bąbel pokazał, jest już główką w dół i mam nadzieję, że tak zostanie, waży już 1033g i uwaga na 100% będzie dziewczynka :laugh2:

Vanilii to fajnie, że jednak udało ci się dziś podejrzeć dzidzię, no i gratuluję, że w końcu mała panna się ujawniła :) a wizyta już dopisana :)
Reszcie dziewczyn też gratuluję
Kasia kciuki żeby szybko was wypuścili. I dawaj nam znać co u was słychać?
Fifka wieści od Dony nie ma??

wczoraj faktycznie jakiś fatalny dzień był, moja kuzynka tak samo do szpitala trafiła z jakimiś krwawieniami... na szczęście z dzieckiem wszystko ok

U nas też po wizycie same dobre wieści :) Szyjka zamknięta i długa (3,5cm, czyli ledwo ledwo się skróciła o 0,2). Mała waży już 874g :) Niestety oczywiście jest pupą w dole, ale ma jeszcze czas na fikołki więc jesteśmy spokojni.. w miarę ;)

Teraz wizyta 13.11, więc proszę o dopisanie :)

co do wizyt, to u mnie o nich zawsze decyduje lekarz.. a nie że sobie "wybieram" :/ Normalnie "co miesiąc" (najdlużej 4 tygodnie), im bliżej końca tym częściej (co 3 tygodnie, potem co 2, a jak trzeba to co tydzień od 35tc KTG).

Gratuluję udanych wizyt i zaciskam kciukasy za te, które muszą leżeć w szpitalu. Oby wszystko było dobrze i Was jak najszybciej wypuścili do domków!

u mnie wizyty po 36 tygodniu teoretycznie co 2 tyg, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu w okresie świąteczno-noworocznym...

reklama
Do góry