reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja już na plusie 12 kg. Startowałam od 45kg, wiem że mało ale ja zawsze chudzinka byłam. Z Olką przytyłam 23 kg a po pół roku już śladu nie było choć piersią tylko miesiąc karmiłam. Mam nadzieję że tym razem będzie tak samo (z chudnięciem), bo jest mi już dość ciężko a przecież jeszcze 3,5 miesiąca.
Co do L4 to ja poszłam niespodziewanie dlatego, że zaczęło się wrednie w pracy robić, mówię o atmosferze. Pierwotnie zamierzałam iść dopiero teraz a jestem już z miesiąc na wolnym.
Ja też planowa CC. Nie zauważyłąm rozejścia się bioder po pierwszej ciąży. Miałam co prawda cc ale nie planowane i robione dopiero przy 10cm rozwarcia.

reklama
Tina gratuluję!! Miło się czyta takie wieści!

Sylka
gratuluję serdecznie!

Delewere
nospę forte (tą 80mg) można brać maksymalnie 3 razy na dobę.

Justynaj oj to ciesz się że jako takiej diety podczas karmienia nie miałaś... Konrad reagował na wszystko, ale nie alergią a kolkami... dopiero po 3 miesiącu było lepiej ale też jak przeginałam to bolał go brzuszek... :-(

Ja jak na razie mam niecałe 3 kg na plusie :tak: Będzie więcej niż z Konradem :-D

Justynaj w uk tak samo, karmiiac mozna jesc wszystko. I moj Alex zadnych kolek nie mial a nawet cebule w sosie jadlam hehe, a Viki chyba mial kilka razy kolke, ale on ogolnie byl taki ze non stop na cycu wisual, sobie ze mnei smoczka zrobil.

Niestety nie kazdy chudnie karmiac, ja wrecz tylam...odkladalo mi sie wszystko ...

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze &&&&&&&&&
Tina na prawdę fajnie się czyta o tej twojej księżniczce i fakt już duża jest. Ja jestem 27/28 tc to tak sobie obliczyłam wg twojej córci że chyba już ponad kg moje dzieciątko ma:-D

Hej, witam . Kciukaski za dzisiejsze wizyty.

Tamtusia ja tez jestem na L4 od poczatku wrzesnia, za ciezko mi było, bo tak jak widze duzo z nas tez pracuje w przedszkolu, i pomimo tego, ze dziewczyny juz mnie wyreczaly w sierpniu z wiekszosci rzeczy to 02.09 wrzesnia dal mi tak popalic , ze od 03 juz nie bylam w stanie isc do pracy. A u nas aktualnie epidemia jelitowki, wiec jak tu pracowac w takim siedlisku wirusow.

Ja tez biore slow-mag codziennie.

reklama
Tina gratuluję, spora księżniczka:-)

Sylka dla Ciebie również wielkie gratki :-)

Grudnióweczka widzę miałaś identyczną sytuację jak ja:tak:. U mnie też niespodziewana cc przy 10 cm rozwarcia i po 10 godzinach porodu sn. Teraz też raczej cc, dlatego iż blizna jest bardzo cienka i mój lekarz mówi, że wolałby nie ryzykować. Zresztą wszystko mi jedno-zniosę wszystko , byleby tylko z dzidzia ok było.

Vanilii, Inomama
- powodzenia kochane&&&&&&&&&&&

Do góry