reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dziewczynki dziewczynki!!! PRzepraszam za moja nieobecnosc, od kilku dni nie mam dostepu do komputera i internetu, dzis wieczorem lub jutro powinno byc juz ok. JEstem wiec dosłownie przelotem.

Jutro opisze Wam szczególy wizyty:)) Dzisiaj tylko tyle z moim 444 gramowym szczesciem wszytsko jest ok:) Mam super zdjecia tez wstawie;) ale to wszystko jutro:)) Tymczasem dziekuje za kciukasy i gratuluje udanych wizyt, chociaz o ich porzebiegu jutro bede nadrabiac:)

Caluski:***

reklama
Marta gratki dla synka. Przypomniałaś mi i właśnie zadzwoniłam do Pani dentystki umówiłam siebie i synka na wizytę na poniedziałek. Już mu dolna jedynka się rusza, ale szybko, ma 5 lat dopiero
Tina czekam na fotki, jak masz zdjęcie dowodu dziewczynki to ja chętnie porównam to co widziałam ;-)

Tina, gratuluję udanej wizyty:) Super że z malutką wszystko w porządku:)

Marta, synuś bardzo dzielny, hihi to ja niekiedy chyba bardziej przeżywam chociaż udaję że wszystko ok:-D

Fifka, trzymam kciuki żeby już teraz było tylko lepiej. Może faktycznie tak jak pisze Dona da się zorganizować jakąś opiekę np. z MOPS-u? Albo nie wiem, może jakiś żłobek dla Konrada chociaż na kilka godzin żeby się wyszalał? Mam nadzieję że najlepsze rozwiązanie samo się nawinie, oszczędzaj się kochana:tak:

ja tylko na chwilke...my juz w zakopanem::: prosze o przesuniecie mojej wizyty na 10 wrzesnia: dzis dzwonili ze sie przesuwa:

Ikasia ale na 10 września z kiedy? z 17 września?

Agagsm
musi być dobrze!Ja przeczuwałam że u mnie znowu to się powtórzy... i oby nic się więcej złego nie działo... Trzymam za ciebie kciuki :*

Marta
gratuluję dla dzielnego faceta!!! :-D

Tina gratuluję wizyty!!! Czekamy na relację i fotki!! :-)

Dziewczyny nie ma szans na żadne pomoce z Mopsu ani tym bardziej na żłobek dla małego... Po pierwsze, jestem przeciwnikiem tej instytucji :-( a dwa żłobek mam w mieście... a sama mieszkam na obrzeżach... nie jestem zmotoryzowana a więc codziennie musiałabym dowozić małego z ponad pół godziny autobusem i chodzić pieszo z ciężkim wózkiem żeby go tam zostawić... nie ma szans... :no: o Mopsie już nie wspomnę bo nie mam zagrożenia życia zeby ktokolwiek mi coś przydzielał... Konrada donosiłam to i Adriana donoszę (boże daj choć do tego 30 tygodnia...) teściowie już wiedzą że mają pomóc, moja mama też ma po pracy do mnie wpadać... mąż też poinstruowany więc damy sobie jakoś radę... MUSIMY!

reklama
Fifka - będzie wszystko dobrze poukładac zorganizowac wszystko wlasnienjak piszesz poinstruowac i wszystko bedzie dobrze!

Tina - gratuluje :)!!!!!!

moge prosic o zapisanie mnie na 8 października - wizyta kontrolno-glukozowa :)

Do góry